Ovo su najbolji prijatelji za svaki znak horoskopa

G.S.
Ovo su najbolji prijatelji za svaki znak horoskopa

Svakom je u životu potreban prijatelj s kojim može da podijeli srećne i tužne trenutke, onaj neko ko je uvijek tu, ko nas razume u svakoj situaciji.

Evo ko su idealni najbolji prijatelji za svaki znak Zodijaka.

Ovan

 Glasnom i aktivnom Ovnu potrebna je njegova suprotnost u najboljem prijatelju, a to je Vaga. Oba znaka mogu da nauče jedan od drugog.

Bik

Bikovi se lako pogube i zato im treba neko ko će ih moći da vrati u stvarnost. Za to su idealne Djevice, čiju iskrenost i praktičnost Bikovi jako cene.

Blizanci

Blizancima su Blizanci najbolji par, ali vole da se druže i s Vodolijama. Njihov najbolji prijatelj trebalo bi da ih prati na svim nivoima.

Rak

Rakovi vole dobre zabave, a to je nešto što će dobiti u prijateljstvu sa Škorpijama. Njima zabave čak služe da se povežu na dubokom i značajnom nivou.

Lav

Lavove najbolje razumiju oni rođeni u znaku avanturističkog i strastvenog Strijelca. Njihova veza dolazi iz toga što se tako dobro razumiju, a i zato jer cijene mišljenja i stavove onog drugog.

Djevica

Škorpija je najbolji izbor za Djevice. Zajedno vole da otkrivaju svijet i uživaju u dugim razgovorima o istinama koje su zajedno shvatili.

Vaga

Vage vole prijatelje uz koje se mogu da opuste i budu ono što jesu. Uz to, potrebno im je i divljenje svojih prijatelja i družiće se sa svima koji im govore kako su divni, a to najbolje radi Bik.

Škorpija

Obično su najsrećniji s najboljim prijateljem – Ribom. Žude za dubokim i trajnim prijateljstvima i žele svoje prijatelje da poznavaju bolje od ikog drugog. Prijatelje doživljavaju jako ozbiljno.

Strijelac

Ovan je savršen prijatelj za Strijelca. Zajedno će se puno smijati i inspirisati. Ako se međusobno poštuju i ne svađaju oko toga ko je bolji, mogu dugo da traju.

Jarac

Oni moraju da pronađu nekoga ko je pun razumijevanja i ko ih može da nauči da se otvore. Djevica je najbliža Jarcu po shvatanju svijeta. Vodolija Oni se najbolje slažu s Lavom. Osjetljivi su na slične stvari i osjećajni, a i jedno drugom će uvijek da ponude rame za plakanje.

Ribe

Ribe se najbolje slažu s Vodolijama jer su oboje slobodnog duha, a i niko ne može tako duboko da razumije Ribe kao Vodolija.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana