Ovim horoskopskim znakovima ljeto donosi ljubav

Agencije
Foto: Ilustracija

Još samo malo i stiže ljeto, vrijeme uzavrelih strasti i probuđenih čula.

Mnogi horoskopski znakovi poželjeće da se ponovo osjete voljeno, poželjno, da im svaki dan donese uzbuđenje.

Pet znakova će imati najviše šanse da pronađu sreću ovog ljeta i upoznaju svoju srodnu dušu.

Bik

Početkom druge polovine godine, Bik se može posvetiti rješavanju eventualnih nesporazuma koje ima sa prijateljima ili voljenom osobom.

Bik čije je srce još uvijek slobodno, osjetiće potrebu za toplinom i ljubavlju i konačno će shvatiti šta je ono što želi.

Nemojte da se iznenadite ako se srodna duša pokaže kao osoba iz vašeg bliskog okruženja, koju ste oduvijek smatrali samo prijateljem.

Rak

Ovo ljeto bi moglo drastično da promijeni živote nekih Rakova. Dogodiće vam se sudbonosna poznanstva koja će vam donijeti sreću, samo nemojte da se plašite ljubavi niti da otvarate svoju dušu potpunom strancu.

Osjećaji koji nastaju tokom ljeta pokazat će se kao duboki i snažni. Pojedine osobe će postati roditelji.

Djevica

Uzdržanu i praktičnu Djevicu ovog ljeta može privući romantika kojoj neće moći da odoli.

Sve će biti u znaku novih poznanstava i sve se može odvijati brzo. Moguće je da ćete se čak na prvi pogled zaljubiti i odmah započeti zajednički život. Ako ste u braku, velika je vjerovatnoća da postanete roditelji.

Jarac

Jarac je neko ko dugo i predano traži srodnu dušu. Smanjite malo svoje kriterijume i kritičnost, to može biti glavni razlog vaših ljubavnih neuspjeha.

Ne morate baš sve kontrolisati, dozvolite malo i sudbini. Budite spremni da širom raširenih ruku prihvatite prilike koje dolaze kako ne biste propustili svoju sreću.

Vodolija

Vodolije ovog ljeta čekaju putovanja i ljubav. Pokušajte da organizujete sebi najintenzivniji i najraznovrsniji odmor, jer su upravo najveće šanse da nekog upoznate na putovanju.

Budite otvoreni i tolerantni. Vaša srodna duša može sjediti pored vas u avionu ili autobusu - obratite pažnju.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana