Ovih šest znakova čeka emotivni i finansijski preokreti: Pun Mjesec donosi ljubavnu sreću i pun novčanik

GS
Foto: Facebook

Pun Mjesec u Djevici 24. februara doneće zanimljiva događanja u ljubavnim odnosima i finansijama za 6 znaka horoskopa. Provjerite jeste li među njima!

Rak

Pun Mjesec u kući partnerstva može donijeti harmoniju u ljubavni odnos i razjasniti nejasne situacije. Emotivne veze postaju intenzivnije, a neki pojedinci mogu odlučiti da obnove staru vezu. Dobro je vrijeme za riešavanje nesporazuma. Finansije su stabilne.

Lav

Lavovima će ojačati ljubavna veza u kojoj se nalaze, a slobodni će ući u novu romansu. Ovo je dobar trenutak za rješavanje nejasnih pitanja u odnosima, jer će komunikacija biti ključna. Finansijski, donećete važnu odluku koja će uticati pozitivno na vašu situaciju.

Djevica

Pun Mjesec donosi fokus na iskrenost i otvorenost u emotivnom odnosu. To će doneti dublje razumijevanje i povezanost s voljenom osobom. Finansije su stabilne, ali preispitajte svoje troškove.

Vodolija

Obratite više pažnje na prijateljstva i kako ona utiču na vas. Ljubavni odnos može procvetati kroz zajedničke aktivnosti ili putovanje. Pravi je trenutak za pronalaženje novih načina za poboljšanje prihoda.

Škorpija

Strasti su uzavrele, a veze mogu proći kroz transformaciju. Vrijeme je za iskren razgovor koji može dovesti do sređivanja situacije. Postoji mogućnost iznenadnog finansijskog dobitka, igrajte igre na sreću.

Ribe

Moći ćete najzad da ostvarite svoje snove. Ovo je period duboke emotivne povezanosti sa partnerom. Slobodni mogu sresti zanimljivu osobu na neobičnom mjestu i ući u vezu. Intuicija vas vodi prema povoljnim finansijskim odlukama. Moguća je zarada kroz kreativni posao, prenosi Najžena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana