Ovi znaci će zauvijek pamtiti april, donijeće im najveću ljubavnu sreću

GS
Ovi znaci će zauvijek pamtiti april, donijeće im najveću ljubavnu sreću

Do kraja aprila je ostalo mnogo vremena, dovoljno da nekome donese najveću ljubav i  trenutke za  pamćenje!

RAK

Ako ste rođeni u ovom znaku Zodijaka, a sada ste slobodni, samo je pitanje dana kada ćete upoznati osobu koja će predstavljati vašu najveću ljubav. Onu koja  će doci u vaš život sa namjerom da u njemu ostane zauvijek.

Vi ste neko ko je patio, neko ko je prošao svašta i neko ko u ovom trenutku možda čak i ne vjeruje  da će se pojaviti neko vrijedan vaše  ljubavi.  No, sve dođe u pravo vrijeme onome ko ume i zna da čeka.  Važno je da kažemo da ne treba da dozvolite sebi da zbog  pogresnih ljubavi i suza koje ste prolili, odustanete od nove šanse.  Ta osoba će ući u vaš život  vrlo uskoro, preko posla, ili preko nekog zajedničkog prijatelja. Moramo reći da to neće biti fatalna ljubav na prvi pogled, iako to vaša duša priželjkuje. To će, zapravo, biti ljubav koja će prije svega biti bazirana  na prijateljstvu, a takve su najljepše. Ono što moramo da dodamo,  ovaj april će biti svakako prilika da shvatite da  sudbina ima  svoje planove i razloge, a da ste vi tu sreću koja vam slijedi svakako zaslužili.

Rakovi koji su sada u vezi mogu da razmišljaju o zajedničkom zivotu. Voljeni su vise  nego sto mogu da  zamisle, pa ako ste u toj situaciji, onda  jednostavno, ako volite radujte se. Sreća je sada na korak od vas.  

RIBE

Neke ljubavi nemaju kraj,a ona ljubav koja je najveća, nema ni srećan, jer se ona ne završi baš nikada. To je ono sto moramo da kažemo, jer  sada dolazi vrijeme kada će se u vašem životu pojaviti ta prava ljubav. Ili, bolje da kažemo, kada ce ta ljubav nastaviti tamo gdje je stala.  Vaše srce je odavno zauzeto, i ta osoba iz prošlosti  je i dalje u vašem srcu.

April će biti mjesec kada će se vaši putevi ponovo ukrstiti,   i kada ćete oboje shvatiti da je vrijeme da zaboravite na svoj ponos i inat, već da slušate glas svog srca.

Ljubav je najljepša emocija za koju se uvijek i u svakom slučaju vrijedi boriti, a vi ćete konačno shvatiti  da za sve na svijetu postoji početak i kraj, ali i nova šansa, ako je to nešto pravo.  Vaša ljubav jeste, i u to nema sumnje.

No, ako ste u vezi, a dođe do toga da se prošlost, odnosno neko iz iste pojavi u vašem  životu, morate dobro da razmislite o tome hoćete li nastaviti dalje. To će možda biti najveća odluka u vašem životu, koja naravno ostavlja i najveće posljedice.

Nemojte sebi da dozvolite da ista uradite naglo i iznenadno. Dajte sebi koliko god da vremena treba, prije nego budete sigurni da li ćete koračati stazama budućnosti, ili se vratiti u prošlost.

Odluka je na vama, bas kao i pitanje vaše sreće.

Svakako da će vam april donijeti nešto  vrlo zanimljivo,ali konačni potezi i dalji koraci su na vama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana