Ovi horoskopski znakovi su toksični kad su zajedno

G.S.
Ovi horoskopski znakovi su toksični kad su zajedno

Kompatibilnost je donekle subjektivna: možda ćete se odlično slagati sa nekim sa kim niste očekivali da se povežete ili vas neko ko vas je u početku privukao neće na kraju oduševiti.

Iako ovo možete pripisati bilo čemu, postoji još jedan razlog zbog kojeg možda niste kliknuli – zvezde. Prema astrolozima, neki horoskopski znaci će vjerovatno imati konfliktne ličnosti, perspektive i prioritete, a ovih 12 horoskopskih parova su toksični jedni za druge, piše Best Lajf.

Ovan i Rak

Prema astrologu Rakel Rodrigez, Ovan i Rak mogu naići na probleme zbog razlika u ličnostima. Dok je Ovan direktniji, Rak ima osjetljiviji pristup životu. „Na primjer, u situacijama u kojima Ovan odluči da se suprotstavi i preduzme akciju, Rak se može povući ili emocionalno reagovati, što može dovesti do nesporazuma“, kaže Rodrigez. „Ovaj par može postati toksičan kada se nestrpljenje Ovna susreće sa neraspoloženošću Raka i stvori ciklus štetna osjećanja i odbrambene reakcije“.

Škorpija i Vodolija

Sledeći na listi toksičnih parova su Škorpija i Vodolija, za koje TikToker Astrolodži Bro kaže da se neće slagati dugoročno. „Ova veza uopšte nije trebalo da počne“, dodaje, „Škorpija ima potrebu da se poveže, želi da se veže i želi potpunu žrtvu i posvećenost svog partnera, dok Vodolija ne želi da se veže ni za koga Vodolija cijeni nezavisnost i boriće se za nju. Škorpija se naljuti kada osjeti da postoji rizik da njegov partner pobjegne“, kaže on.

Djevica i Vaga

Djevica će se vjerovatno sukobiti sa Vagom—iako su oba znaka dobra i analitična. „Vremenom će se gomilati ogorčenost. Vaga će se stalno osjećati opijenom“, kaže AstrologyBro. Vaga cijeni mir i harmoniju, a Djevica voli da se opusti. S druge strane, Djevica će se diviti Vaginom šarmu, ali će se i toliko iznervirati da Vaga ponekad jednostavno nema „svoju ja“.

Djevica i Strijelac

Rodrigez kaže da Djevica i Strijelac neće biti dobri u vezi, uglavnom zbog njihovih suprotstavljenih vrijednosti. „Djevičin perfekcionizam i pažnja ka detaljima mogu da frustriraju slobodoljubivog Strijelca koji preferira spontaniji i avanturistički stil života“, objašnjava ona, „Problem nastaje kada Djevica kritikuje Strijelčev duh, a Strijelčevo zanemarivanje detalja iritira Devicu“. Oba partnera u ovom paru mogu na kraju da se osjećaju neshvaćeno i ograničeno, jer se bore da vide i cijene perspektive jedni drugih.

Vodolija i Rak

Prema astrologu Stini Garbis, veza između Vodolije i Raka „mogla bi se vrlo lako pretvoriti u deponiju toksičnog otpada“. Vodolija preferira velika društva i puno prijatelja, dok se Rak oseća prijatno u bliskom krugu ljudi. „Rak može stalno da bude ljubomoran na prijatelje Vodolije, koji mogu biti sa privilegijama ili bez njih, a Vodolija želi da Rak izađe iz svoje ljušture i preuzme više rizika“, kaže Garbis. „Nema šanse da Vodolije izgube svoja prijateljstva, a Rak će čuvati svoju školjku što je duže moguće“.

Jarac i Lav

Prema Garbisu, njih dvoje se mogu stalno svađati, jer će Jarac kolutati očima zbog Lavove konstantne potrebe da bude u centru pažnje. „Lavova potreba za pažnjom je suprotna Jarčevom rezervisanom i pragmatičnom pogledu na život“, kaže Rodrigez, „Dok Lav traži pohvale i dramu, Jarčeve kritike i usredsređenost na praktična pitanja mogu da isprazne Lavovo raspoloženje. Ova dinamika može postati toksična kada se Lava ekstravagancija susreće sa ozbiljnom prirodom Jarca i dovede do veze ispunjene osećanjem neadekvatnosti“.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana