Ovi horoskopski znakovi bježe od veze glavom bez obzira

Agencije
Ovi horoskopski znakovi bježe od veze glavom bez obzira

Sa svakim ulaskom u vezu postoji opasnost da iz nje izađete povređeni.

Upravo toga se boje određeni horoskopski znakovi koji daju sve od sebe da se ne prepuste emocijama i vežu za druge.

Ovi horoskopski znakovi bježe od veze glavom bez obzira.

1. Vodolija

Vodolije su stručne u držanju emotivne distance. Što se manje vežu, manje su šanse da budu povrijeđeni. Oni uživaju u društvu ljudi, ali drže sigurno odstojanje. U većini slučajeva djeluju indiferentno, ali je to samo maska kojom se štite.

2. Strelac

Strelac želi da stvari budu lake i jednostavne. Pripadnici ovog znaka bili su povređeni puno puta i ne žele opet da prolaze kroz to. Da bi izbjegli vezu, Strelci često mijenjaju stvari, najčešće svoju lokaciju. Ako znate da uskoro odlazite, lakše vam je da se suzdržite od veze. Problem je u tome što Strelci nisu indiferentni – njima je zapravo jako stalo, ali im je lakše da ignorišu emocije i nastave dalje.

3. Djevica

Za Djevice je emotivno uzdržavanje zapravo mehanizam odbrane. Ako im nije stalo, manja je šansa da će biti povrijeđene. One će biti iskrene i otvoreno će vam reći da trenutno nisu spremne za vezu, ali da će u budućnosti možda biti. Pripadnici ovog znaka neće uljepšavati stvarnost niti vam davati lažnu nadu.

4. Vaga

Vage se boje bilo kakvog emotivnog bola i patnje pa će održavati površan odnos, bez dubokih emocija. One ne žele nevolju, ne žele nikog da iznerviraju niti ikome slomiti srce. One će radije biti na odstojanju i sigurne nego da rizikuju da osjete ljubav jer ta osjećanja povezuju s patnjom, pa će se kriti iza svog debelog zida.

5. Blizanci

Kada se emotivno vežete, počinje da vam bude stalo, a ako se to ne završi dobro, vi ne možete da ignorišete svoje emocije. Zbog tog bola koji su ranije preživjeli, Blizanci najčešće izbjegavaju vezu, pa ignorišu vlastita osjećanja i čekaju da nestanu. Ako osjete da je neko previše zainteresovan za njih, a Blizanci nisu sigurni u tu osobu, spremni su da okončaju vezu pre nego što ona i počne, samo zbog straha od toga da će biti povređeni, piše Your Tango.

6. Ovan

Ovnovi izbjegavaju vezu skrećući sebi pažnju i ispunjavajući svoj raspored jer ne mogu da budu povređeni ako nemaju vremena da se posvete nekome. Oni su previše zauzeti da bi se brinuli jedni za druge, ali to im ne polazi uvijek za rukom. Ovnovi i dalje imaju onih nekoliko minuta kada ostanu sami sa svojim mislima i razmišljaju o onome šta su preživjeli zbog ljubavi, zaboravljajući na pozitivne strane i lijepe emocije.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana