Ovi horoskopski znaci će vas ostaviti čim se pojavi neko bolji od vas

B92
Ovi horoskopski znaci će vas ostaviti čim se pojavi neko bolji od vas

Iako se za njih ne može reći da su skloni aferama i švrljanju sa strane, slijedeći horoskopski znaci će vas bez razmišljanja ostaviti čim upoznaju osobu koja im se učini boljom od vas.

Ovan

Ovan ima jasne kriterijume u životu, a posebno kada je riječ o izboru partnera. Ako uspijete da ga zavedete i probudite u njemu interesovanje, ovaj znak pokazuje svoju strast. U trenutku kada entuzijazam nestaje, pripadnici ovog znaka će potražiti nekoga ko će ih ispunjavati, ali i zadovoljiti njihov ego.

Blizanci

Blizanci često u životu ne znaju šta žele, te su skloni mijenjanju svojih želja i misli. A to se odnosi i na veze, u kojima će se lako povući i pokazati nezainteresovanost.

Djevica

Djevice su perfekcioniste i traže maksimum iz odnosa sa partnerom. U slučaju da shvate da su njihov partner ili veza postali previše dosadni, one će otići i potražiti nekog novog.

Škorpija

Strastvene Škorpije nemaju problem sa pokazivanjem svojih emocija, a često pri naletu osjećanja ulaze u dublje odnose. U trenutku kada bolje upoznaju osobu pored sebe, često dolazi do razilaženja, a upravo neka druga osoba iz njihovog okruženja može da ih podstakne na to.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana