Ovaj muškarac će vam slomiti srce dok trepnete

GS
Ovaj muškarac će vam slomiti srce dok trepnete

Muškarce koji vas lako mogu povrijediti i uništiti vam život, i koji nose titulu najvećih manipulatora, astrolozi svrstavaju u tri horoskopska znaka.

Rak

Muškarci koji su rođeni u znaku Raka mogu se podijeliti u dvije grupe – one koji vole svoj dom, ali su istovremeno razdražljivi, dosadni i kritični, i na muškarce koji su u osnovi pasivni, lijeni i ravnodušni. Potonji se obično vjenčavaju iz koristi, zbog nasljedstva, statusa u društvu, odnosno da bi dobili određene životne beneficije.

Iako Rak voli svoju ženu i djecu, nikada neće osjećati potpuno zadovoljstvo stanjem u porodici, pa će tako uvijek pronaći nešto što će postati meta njegovih kritika ili razočaranja.

Po pravilu, Rakovi ostaju vjerni svojoj ljepšoj polovini samo ako su sve njihove potrebe zadovoljene kod kuće.

Škorpija

Jedini način da se stvori harmoničan odnos sa predstavnikom ovog horoskopskog znaka jeste da ga slijepo slijedimo u svim njegovim nastojanjima.

Škorpije mrze dominantne žene, staromodni su i vole da pokazuju ko je gazda u kući. Međutim, oni obožavaju ženu i djecu koji mu daju vetar u leđa da nastavi da gradi uspješnu karijeru.

U srcu Škorpije zaista ima mjesta za najtoplija osjećanja prema voljenim ljudima, mada često ne znaju kako da ih izraze. Imate sve šanse da stvorite uspešan brak s njim, ali se pripremite na činjenicu da ćete morati da udovoljavate svim njegovim željama, i u krevetu i van njega.

Ovom tipu muškarca potrebna je mudra i taktična žena. Stvar je u tome što morate biti spremni na činjenicu da će on primijetiti sve vaše nedostatke, nesavršenosti i slabosti.

Strijelac

Strijelac ima veliko interesovanje za sve na svijetu oko sebe i želi da učestvuje u svemu što se događa oko njega – često na štetu kuće i porodice.

Živeti s ovom osobom nije tako teško, pa zbog nedostatka stabilnih osjećanja i nestrpljivosti prema stvarima koje mu ograničavaju slobodu, izabranica će morati stalno da širi svoje vidike kako mu ne bi dosadila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana