Ova tri znaka čeka povratak stare ljubavi do kraja avgusta

GS
Ova tri znaka čeka povratak stare ljubavi do kraja avgusta

Nikada nije lako odlučiti se da li zauvijek izbaciti iz života stare ljubavi, ali sada ćete morati da presječete.

LAV

Lavovi će moći da biraju ovog ljeta – na njihova vrata pokucaće nekoliko dobrih prilika…Venera je u Lavu, a zna se šta to znači – više šarma, više harizme, više ljubavi! Prosto ćete biti magnet za muškarce, dame! Zato ni bivši partneri neće ostati imuni na vas!

Međutim, dva puta razmislite pre nego što nekome date drugu šansu – zvijezde savjetuju da sve dobro izanalizirate. Možda je čak bolje da zaplovite u nešto nepoznato i neisprobano!

VAGA

Ako ste slobodni i niste u dugoj i stabilnoj vezi očekujte gotovo siguran povratak neke stare i skoro zaboravljene ljubavi u život. S obzirom da vam nedostaje ljubav, moguće je da ćete ponovo pokušati, čak i ako niste ekstremno “zagrejani” za tu osobu.

Početkom septembra imate dobre aspekte na emotivnom polju, pa je sigurno da će vaša odluka biti dobra!

STRELAC

Vjerujemo da je iza vas nekoliko stresnih meseci na polju ljubavi, ali konačno je došlo vreme za boljitak! Početkom avguista Mars je ušao u vaš znak, a to znači samo jedno – izvinjenje od osobe koja vas je nekada davno povredila u ljubavi. Uz izvinjenje uglavnom se traži i druga šansa, ali nikome ne opraštajte ukoliko se žestoko ne potrudi. Stara ljubav ima šanse da ponovo zablista, ali samo ako su obe strane spremne na kompromise.

Septembar je svakako odličan mjesec za vaš znak i suđena vam je velika ljubav – da li stara ili nova, odlučićete sami!

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana