Ova dva znaka samo razmišljaju o seksu

GS
Ova dva znaka samo razmišljaju o seksu

Ako vam se čini da stalno razmišljate o seksu, to je možda zbog vašeg horoskopskog znaka. Vjerovali mi u to ili ne, naš horoskopski znak može uticati na našu ličnost, pa tako i na sklonost ka seksu i požudi.

Prema astrologiji, postoje dva horoskopska znaka koja konstantno razmišljaju o seksu.

Škorpija

Ovi strastveni vodeni znakovi na vrhu su spiska kada je u pitanju maštanje o seksu. 

Iako su poznati po svojoj sumnjičavosti, nakon što vas upoznaju i smatraju vas vjernima, oni će s veseljem osloboditi svoju divlju stranu. Njihova strast i prezir prema rutini učiniće njihov seksualni život uzbudljiv. Budući da im je seks uvijek u glavi, od njih možete očekivati seksi poruke tokom dana, ali i eksperimentisanje s raznim stvarima. Kod njih nema "vanila seksa".

Ovan

Oni su pod uticajem Marsa, planeta zaduženog za seksualne nagone, pa nije ni čudo što ovi vatreni znakovi vole seks. Izuzetno su energični, ali i drski, pa očekujte spontanost i avanturu. 

Ovnovi su takođe poznati po svojoj pameti i domišljatosti, stoga možete očekivati puno prljavih šala u najneočekivanijim i savršeno neprimjerenim trenucima. 

Za razliku od Škorpiona, koji više voli emocionalnu vezanost kada su u pitanju njihovi seksualni partneri, Ovnovi su nezavisni i rado će pronaći osobu samo za seks.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana