Ljubavni horoskop za ljeto 2024: Koga čeka romansa, a koga svađe?

G.S.
Foto: Ilustracija

Za sve one koji su u potrazi za novom vezom, ljeto 2024. bi moglo biti pravo otkriće.

Ipak trebate biti oprezni - ne zaboravite da ne mogu svi odnosi biti savršeni.

Oni koji su već u vezi moraju biti spremni za nova iskušenja i izazove. Sve u svemu, ljetnji period će biti ispunjen romantikom, strašću i novim mogućnostima za one koji su spremni za promjene i otvoreni za nove veze.

Glavna stvar je ne zaboraviti da je ljubav posao, a da odnosi zahtjevaju trud i strpljenje, prenosi Ljepota i zdravlje.

Ovan

Romantični period počinje za one predstavnike ovog znaka koji već dugo traže partnera. Biće odlična prilika da upoznate nekoga zanimljivog tokom putovanja. Možda će se sastanak održati neposredno prije planiranog putovanja i vi ćete odlučiti da zajedno idete na romantično putovanje. U trećoj dekadi ljetnjeg perioda odnosi među ljubavnicima mogu se malo pogoršati zbog otkrivanja neprijatnih činjenica, i to na obje strane. Problemi mogu da nastanu i sa rođacima, koji će morati da se rješavaju ne samo riječima, već i djelom, možda i novcem.

Bik

U prvih desetak dana ljetnje sezone za Bikove počinje intenzivno radno vrijeme i neće biti ni želje ni snage za ličnim životom. Ali ne zaboravite da je važno održavati ravnotežu između posla i ličnog života. Štaviše, bliže sredini ljetnjeg perioda imaćere slobodnog vremena za sebe i za voljene. Nije isključeno da ćete morati da rješavate neke brige oko novog mjesta stanovanja. Do kraja ljeta mogu nastati nesporazumi između ljubavnika. Biće teško kontrolisati svoje emocije i želje, što može dovesti do sukoba u odnosima. Pokušajte da budete strpljiviji i da prilazite partneru sa razumjevanjem.

Blizanci

Blizanci će mogu da očekuju mnogo novih poznanstava i zanimljivih susreta koji mogu dovesti do ozbiljne veze. Ne plašite se da preuzmete inicijativu i ne stidite se da pričate o svojim osjećanjima. Na vrhuncu ljetnjeg perioda, ljubavnici mogu početi da razmišljaju o ujedinjenju. Trenutno je moguće donijeti odluku i odrediti dan vjenčanja. A onda zabrinutost oko novog mjesta stanovanja može doći do izražaja. Mnogi predstavnici vazdušnog znaka planiraće romantično putovanje na kraju ljetnjeg perioda – tako ćete izbjeći ozbiljne konfliktne situacije između ljubavnika.

Rak

Početkom ljeta Rakove čeka smirenje u odnosima. Ali sredinom ljetnjeg perioda, lični život će početi da se poboljšava. U vezi će biti mnogo romantike i strasti, ali nisu isključeni sukobi i nesuglasice. U takvim trenucima pokušajte da pronađete kompromise i ne zaboravite na osjećanja vašeg partnera. Štaviše, imaćete priliku da ojačate svoj odnos sa partnerom i stvorite dublju vezu. Budite otvoreni za nove ideje i eksperimente. I takođe – pazite na događaje iz vaše prošlosti, biće pokušaja da se kosturi izvuku iz vašeg ormana.

Lav

Lavove očekuje nastavak svjetlih i nezaboravnih trenutaka u odnosima koji će biti ispunjeni ljubavlju i strašću. Nemojte se stidjeti da izrazite svoja osjećanja i razgovarate o njima. Ali oni koji su usamljeni još ne mogu da računaju na sudbonosni susret. Sredina ljeta biće obilježena pravljenjem grandioznih planova za budućnost. Uživaćete u slobodi i nezavisnosti u svojim osjećanjima. Ali ne zaboravite da odvojite vrijeme za svog partnera i pokažite brigu za njega. Kraj ljeta može početi da izaziva emocionalne promjene i to može imati bolan uticaj na odnose.

Djevica

Prva dva mjeseca ljeta su odlično vrijeme za profesionalni razvoj, tako da lični život može da bude potisnut u drugi plan. A onima koji su u paru može izgledati da se vaša veza razvija polako, ali sigurno. Ne žurite sa zaključcima, samo uživajte u svakom zajedničkom trenutku. Jer čak i najteži period u životu može se neočekivano razviti na zanimljiv i pozitivan način. Pred kraj ljetnjeg perioda zaljubljeni parovi neće moći da nađu zajednički jezik. Ali nema potrebe da očajavate, ovo je samo period nerazumjevanja i hlađenja u partnerstvu. Proći će, ako je vaša veza zaista jaka.

Vage 

Predstavnike ovog vazdušnog znaka očekuju važne životne promjene. Vaš partner će igrati važnu ulogu u ovom procesu. Sredinom ljeta može doći do komplikacija u međusobnom razumjevanju među partnerima – ali čak i mali sukobi zbog razlika u pogledima neće moći potpuno da unište harmoniju i međusobno poštovanje u partnerstvu. Pred kraj ljetnjeg perioda putovanja u daleke zemlje nisu baš poželjna – bolje ih je odložiti do jeseni. U suprotnom može doći do nepredvidivih situacija koje se ne mogu riješiti preko noći. U svakom slučaju, tokom ovog perioda moraćete da se prilagodite novim okolnostima i ljudima i da pokušati nađete kompromise.

Škorpija

Ljeto će za Škorpije biti vrijeme promjena i obnove u odnosima. Možda ćete morati da preispitate svoje poglede na život i napravite izbor u korist ljubavi. Sredinom ljeta otvoriće se prilika za odlazak na odmor, a na samom kraju ljetnjeg perioda veza između ljubavnika može postati ozbiljnija i dublja. Budite spremni na činjenicu da postoji velika vjerovatnoća da će se pojaviti poteškoće i sukobi. Sa intenzitetom strasti može se povećati emocionalna napetost i biće teže zadržati se u granicama pristojnosti. Samo trezveno razmišljanje i diplomatija će spasiti situaciju.

Strijelac

U vašem okruženju mogu se pojaviti ljudi koji će vam iz korijena promijeniti život. Ali budite oprezni – novi odnosi mogu uništiti stare. Ne zaboravite da ljubav zahtjeva trud i strpljenje. U drugom mjesecu ljeta u prvi plan dolaze razne transakcije nekretninama. Svi planirani događaji će se završiti uspješno. Ali zapamtite jednu stvar o ličnim odnosima, inače vam se mogu desiti neprijatne promjene u odnosu sa partnerom. Ne zaboravite da je ljubav najvažnija stvar u životu. A ako ste suočeni sa teškim izborom između dva veze, onda je bolje da sada ne preduzimate odlučujući korak.

Jarac

Početkom ljeta lični život će doći do izražaja. Vaše srce će biti ispunjeno ljubavlju i željom da budete sa nekim posebnim. Romantična osjećanja će dominirati umom. Ali budite oprezni i ne žurite sa donošenjem odluka: uprkos idiličnom odnosu, ljetnji period je vrijeme novih otkrića i eksperimenata – zato se ne plašite da rizikujete i preuzmite inicijativu kako biste izbjegli neprijatna iznenađenja u poslednjim danima leta. Budnost u raznim situacijama će vas zaštititi od ozbiljnih svađa i riječi koje ne mogu da se povuku.

Vodolija

Tokom cijelog ljetnjeg perioda, lični život Vodolije će biti u punom jeku. Predstavnici vazdušnog znaka često će ići na zabave i druženja. U kaleidoskopu događaja možete upoznati zanimljivu osobu koja će diverzifikovati vaš život. Ne plašite se eksperimentisanja i traženja novih načina da izrazite svoja osjećanja – dozvolite sebi da ispunite svoje srce strašću i ljubavlju. U novoj vezi vam neće biti dosadno. Glavna stvar koju treba zapamtiti je da u ljubavi, što manje zahtjevate, više dobijate. Prvi testovi vaših osjećanja mogu se javiti krajem ljeta.

Riba

ljetnji period za Ribe može da počne selidbom. Zbog novih životnih okolnosti, ne zaboravite da brinete o svom partneru, poštujte njegova osjećanja, a takođe stvorite atmosferu udobnosti i udobnosti u vezi. Sredina ljeta pružiće predstavnicima ovog znaka obnovu osjećanja i emocija, a biće prilike da dožive pravi medeni mjesec. Ovog ljeta Ribe će pronaći puno ljubavi, romantike, prijatnih trenutaka i živopisnih utisaka. Jedino što možda nemate dovoljno fleksibilnosti i diplomatije u donošenju sudbonosnih odluka. Pripazite na to.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana