Koji horoskopski znak nikada nećeš do kraja preboljeti

GS
Foto: Ilustracija

Ne ide s njim - ali ne ide ni bez njega, evo koji horoskopski znak nikada nećeš izbaciti iz glave.

Ovan 
Ovan vjerojatno nikada neće zaboraviti vagu. Ovdje je neobuzdana strast srela duhovnu romantiku – i nastala je izuzetno uzbudljiva mješavina. Ovan rijetko nađe tako nešto.

Bik 
S astrološkog aspekta, gotovo sve govori protiv kombinacije bika i strijelca. Ali, možda će neočekivano sjajna vibra između njih dvoje natjerati bika da dugo oplakuje ovu ljubav. 

Blizanci 
Blizanci i vaga važe kao dva leptira među horoskopskim znakovima. Možda je to i razlog koji je nadahnuo ovu ljubav.

Rak 
Kao osjetljivi horoskopski znak, rak često oplakuje svoje bivše. Međutim, riba ostavlja duboki ožiljak, jer je njegove osjećaje razumjela bolje od bilo koga drugog.

Lav 
Lagana i komunikativna vodolija pokazala je lavu kako se razvijaju i djeluju prijateljstva - i kako puštaju da tvoj vlastiti život procvjeta. Podrazumijeva se da je egocentričnijem lavu ovaj aspekt u životu nedostajao – i biće uvijek zahvalan vodoliji za to. 

Djevica 
Na intelektualnom nivou djevica i vodolija čine pravi par iz snova. Ali, vodolija voli ići dalje - ostavljajući djevicu s neizbrisivim osjećajem praznine. 

Vaga 
Vaga i bik dijele romantičnu dušu. Međutim,vaga voli da se trči oko nje, ljubomorni bik pokazuje rogove – što često rezultira prekidom! Međutim, bik ostavlja trajni dojam na vagi.

Škorpija
Veza škorpije i  ovna jedna je od najstrastvenijih u cijelom svemiru. Ali, budući da se dva mala ratnika često svađaju, to jednostavno ne može potrajati. Međutim, škorpija će morati dugo tražiti prije nego što ponovno sretne nekoga poput svog ovna. 

Strijelac 
Strijelac i ovan vatreni su znakovi. Nije ni čudo što se kod njih rasplamsa ljubav. Oboje poštuju lični prostor koji je potreban drugom. To je odlika koja će strijelcu dugo nedostajati u svim ostalim vezama.

Jarac 
I još jedan horoskopski znak koji jednostavno ne može zaboraviti vagu: ozbiljni jarac fasciniran je njenom zaigranom lakoćom, jer mu upravo to nedostaje u životu. Dan bez vage jednostavno mu se opet učini težim.

Vodolija 
Vodolije su potpuno zapanjene kada upoznaju drugu vodoliju. U krajnjoj liniji, ona najbolje poznaje promjene raspoloženja i ispade samoga sebe. Veza ne može uspjeti - ali niti jedno od njih nikada se neće zaboraviti. 

Ribe  
Ribama će nedostajati odanost i postojanost djevice. To ju je često spuštalo na zemlju. To će teško moći oni koji slijede nakon djevice. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana