Izrazito ljubomorni znakovi horoskopa

GS
Foto: Ilustracija

Ljubomora je nelagodan osjećaj, mogu je prouzrokovati razne stvari – od nečijeg uspjeha, izgleda, do druženja s osobom suprotnog pola.

Iako se male doze ljubomore smatraju normalnim i mogu biti poželjne, u prekomjernim količinama ljubomora može izazvati probleme u odnosu, a na kraju ga i razoriti.

Prema astrologiji postoje četiri horoskopska znaka koja se bore s ljubomorom, kako u ljubavnim odnosima tako i na poslu i prijateljstvu.

Ovan

Ovan je jako nestrpljiv horoskopski znak, a njegova ljubomora nastaje upravo iz pukog nestrpljenja u ostvarivanju svojih ciljeva i snova. Oni se mogu osjećati kao da neprestano pokušavaju sustići druge. Međutim, oni su vođe i izuzetno takmičarskog duha, pa su i ljubomorni na osobe koje napreduju brže nego oni. Umjesto da svoju nemirnu energiju usmjerite na ono što su drugi postigli, preusmjerite je na vredniji cilj. Pronađite uzrok koji pali vašu unutarnju moć. 

Rak

Ispunjeni njihovim dubokim ličnim odnosima, vodeni znakovi strahuju od svega što prijeti tim vezama. Ispod njihova hladnog oklopa nalaze se nevjerojatno osjetljivi pojedinci kojima druge opasnosti lako prijete. Oni žude za sigurnošću i stabilnošću pa s pomoću ljubomore pokušavaju održati drage osobe blizu. Iako ste u iskušenju zadržati sve svoje strahove i nesigurnosti unutra, bolje je pustiti te emocije da teku. Zato, umjesto da se osjećate nesigurno, upotrijebite srce kako biste svojim bližnjima rekli koliko ih cijenite.

Lav

Lavovi uspijevaju kad “svjetlucaju” u centru pažnje i nisu baš oduševljeni kad ih neko izgura iza pozornice kako bi preuzeli vodstvo. Ako se Lavovi mogu izraziti i osjećati cijenjenima, manje su skloni ljubomori, ali kad im nedostaje pažnje, teško podnose kada drugi dobijaju komplimente, prenosi Večernji list.

Škorpija

Ljubomora proizlazi iz Škorpijine paranoje. Vi ste jedan od najkreativnijih znakova u zodijaku, ali ovu biste viziju mogli koristiti za izmišljanje scenarija koji se zapravo ne događaju. Umjesto da zamislite najgori mogući scenarij, zašto ne biste dobro iskoristili svoju živopisnu maštu? Zamislite stvari koje se događaju u vašu korist. Ako niko od nas zapravo ne može kontrolisati što se događa, zašto ne pretpostaviti najbolje?

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana