Horoskop za 24. maj

GS
Horoskop za 24. maj

Svaki dan donosi nove izazove i prilike, a astrologija može pružiti uvid u energije koje nas okružuju. Pogledajte šta vas čeka danas.

Ovan

Današnji aspekti mogu da vam stvore iznenadne prepreke u poslovanju. Pridržavajte se plana i oslonite na timska rješenja. Očekuje vas izuzetno zanimljiv ljubavni sastanak. Moguć je početak nove veze. Glavobolja, zbog nervoze. Pokušajte da cjelokupnu situaciju sagledate na pozitivniji način.

Bik

Ovaj dan može vam donijeti uspone i padove na finansijskom planu. Dan neočekivanih dobitaka, ali i iznenadnih troškova. Bikovi koji su u vezi ili u braku mogu zajedno da riješe neki stari problem na porodičnom nivou. Pad imuniteta. Unosite više vitamina, minerala, ali naročito vitamina C!

Blizanci

Danas ćete uspjeti da završite rad na veoma važnom poslovnom projektu. Razgovor sa nadređenima proteći će u dobroj atmosferi, moguće je unapređenje. Blizanci su u iskušenju da uđu u vezu sa osobom Vagom, koja nije slobodna. Poboljšajte svoju aktivnost. Razmislite o redovnom odlasku na bazen.

Rak

Danas možete naići na problem u komunikaciji sa nadređenima. Riječ po riječ i na kraju može da dođe do žučne rasprave. Kompromisno rješenje predstavlja jedini izlaz. Slobodne Rakove očekuje poznanstvo sa jednom fatalnom Ribom. Bićete iznenađeni snagom emocija. Problemi sa pritiskom!

Lav

Očekuje vas važan sastanak. Najbolje bi bilo da važne odluke donesete kasnije ili da ih riješite timski. Početak nove veze sa jednom šarmantnom Vagom za slobodne Lavove. Lavovi u vezi mogu naići na nesuglasice s partnerom. Energija kojom zračite privlači osobe koje vam izuzetno prijaju, koje su pravi melem.

Djevica

Problematičan odnos sa nadređenima i napeta atmosfera na poslu može obilježiti ovaj dan u smislu odgađanja posla.

Djevice mogu imati ljubavni sastanak pod velom tajnosti. Početak ljubavne veze sa osobom koju upoznajete preko posla. Muči vas žgaravica, očigledno da morate promijeniti režim ishrane.

Vaga

Ako želite bolje radne uslove ili neki drugi posao, ovo će biti idealan dan da porazgovarate s nadređenima. Naći ćete rješenje. Nerazumijevanje između vas i partnera traje već duže vrijeme. Jedno od vas dvoje moraće da popusti. Ne zavirujte u frižider u kasnim noćnim satima. To nije glad!

Škorpija

Nije preporučljivo da danas potpisujete ugovore. Poslovni sastanak donosi poteškoće sa jednim saradnikom. Slobodni mogu da uđu u vezu sa zanimljivim Rakom. Obnavljanje veze sa bivšom ljubavi može vas dovesti u dilemu. Ne zanemarujte simptome na koje vas organizam upućuje.

Strijelac

Dominantna tema ovog dana jesu poslovni razgovori. Početak saradnje sa novim saradnikom može vam donijeti uspjeh, kao i zaradu. Između vas i jedne osobe koju poznajete razvile su se emocije koje prelaze granicu prijateljstva. Vodite redovno higijenu svojih zuba, kako ne biste trpjeli veće posljedice.

Jarac

Aspekti donose zastoje i prepreke. Bićete u situaciji da improvizujete rješenje. Slobodne Jarčeve očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom u znaku Raka. Jarčevi koji nisu zadovoljni u vezi razmišljaju o prekidu. Više se krećite. Bole vas noge i koljena koja klecaju. Obavezan je odlazak kod ljekara.

Vodolija

Vaša dekoncentracija i sporost može da dovede do zastoja i odlaganja na poslu. Pridržavajte se prioriteta i slijedite plan. Flert može da obilježi ovaj dan. Vodolije danas mogu da upoznaju zanimljivu osobu u znaku Ovna ili Lava. Vrijeme je da uradite detoksikaciju organizma. Zamijenite jedan obrok vitaminskim smutijima.

Ribe

Bićete u situaciji da riješite problematičnu situaciju na poslu, zbog pomjeranja zadatih rokova i kašnjenja uplata. Početak nove veze sa osobom u znaku Djevice ili Škorpije. Niste sigurni da li da se upuštate u ozbiljnu vezu. Obratite pažnju na saobraćaj, bilo da ste aktivni ili pasivni učesnik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana