Horoskop za 2017. godinu

sanovnik.org
Horoskop za 2017. godinu

Kažu oni koji čitaju zvijezde i odgonetaju našu sudbinu da će godina 2017. biti ključna u životu nekoliko horoskopskih znakova. Glas vam donosi godišnji hroskop pa kako kome bude.

Ovan

Ljubav

Ove godine ćete osjetiti potrebu da ozvaničite vezu i da se skrasite na tom polju. I vi i partner ćete biti nervozni zbog koraka koje namjeravate da preduzmete pa ćete se svađati zbog sitnica. Trebaće vam vremena da se naviknete na zajednički život nakon čega će sve idealno funkcionisati. Ako ste sami, početkom godine ćete upoznati osobu koja će vam privući pažnju.

Posao

Tokom 2017. godine će vam se ukazati brojne poslovne ponude pa se može desiti da ćete raditi na više mjesta. To će vam omogućiti da sebi i svojoj porodici priuštite stvari koje ste dugo željeli. Mnogi će saznati da finansijski dobro stojite zbog čega će vam tražiti novac na zajam.

Zdravlje

Vaše zdravstveno stanje u narednom periodu će biti bolje nego ikad. Počećete da se bavite fizičkom aktivnošću i neće vam biti jasno šta ste do sada čekali. Moraćete da počnete da unosite više tečnosti, vlakana i proteina kako biste ostvarili bolje rezultate.

----------------------------------------------------

Bik

Ljubav

Dolazi godina u kojoj ćete riješiti mnoge nedoumice koje su u vezi sa vašim ljubavnim statusom. Nećete se više zavaravati i očekivati nerealne stvari. Bićete iskreni prema sebi i drugima pa se nećete razočarati. Ako ste slobodni, može se desiti da ćete upoznati osobu koja vam se u početku neće dopasti. Vremenom ćete shvatiti da se radi o nekome ko je vrijedan vaše pažnje i ko je, u svakom smislu, dobra prilika.

Posao

Napredovaćete na poslu pa ćete mu se u potpunosti posvetiti. Može se desiti da ćete se upisati na kurs ili fakultet koji vas je oduvijek zanimao. Ako studirate, ove godine ćete dati sve ispite u roku. Nadređeni će cijeniti vaš trud i uvažavaće svaku vašu sugestiju.

Zdravlje

Početkom godine ćete imati manje zdravstvene probleme koji će vas natjerati da vodite računa o sebi. Trudićete se da izbjegnete stresne situacije i ljude u čijem se prisustvu loše osjećate. Konačno ćete otići na ljekarski pregled koji ste odavno trebalo da uradite.

----------------------------------------------------------------

Blizanci

Ljubav

Godinu ćete započeti razgovorima sa partnerom o vašoj vezi. Imaćete priliku da jedno drugome kažete sve što mislite što će rezultirati zbližavanjem ili rastankom. Shvatićete da je najbolje da budete iskreni prema njemu/njoj i sebi. Predstavnici ovog znaka koji su slobodni će tokom ljeta otputovati u inostranstvo gdje će upoznati osobu s kojom će održavati vezu na daljinu.

Posao

Imaćete bolju komunikaciju s kolegama i neki od njih će vam postati dobri prijatelji. Ako već niste, sredinom godine ćete naći posao u struci i nastavićete da se usavršavate i da radite na sebi. Može se desiti da ćete upisati master studije, što će vaši nadređeni veoma poštovati.

Zdravlje

Iako će vaše zdravstveno stanje biti zadovoljavajuće, povremeno ćete osjećati umor zbog mnogobrojnih obaveza. Nećete naći vremena da brinete o ishrani pa se može desiti da ćete imati problema s visokim pritiskom, holesterolom ili viškom kilograma. Često ćete biti neispavani pa ćete poslije posla jedva čekati da uskočite u krevet.

--------------------------------------------------------------------------------------

Rak

Ljubav

Spoznaćete pravo značenje ljubavi. Shvatićete da zaslužujete mnogo i nećete pristajati na ono što vam ne odgovara. Radije ćete biti sami nego u lošem društvu. Sredinom godine ćete upoznati osobu koja će vam prvo biti prijatelj, a zatim i partner. Ako ste u dugoj vezi, moguće je da ćete sa partnerom razgovarati o prinovi.

Posao

Morate biti oprezni kod ugovaranja poslova, jer se može dogoditi da će partneri ili nadređeni htjeti da vas prevare. Ne potpisujte dokumenta koja niste pročitali i informacije uzimajte s rezervom. Shvatićete da jedino možete da se oslonite na samoga/samu sebe pa ćete postati skeptični prema drugima.

Zdravlje

Bilo bi dobro da se ove godine više posvetite svom zdravlju nego ranije. Trebalo bi da uradite analizu krvne slike. Počnite da radite vježbe, jer će to pozitivno uticati na vaše zdravlje.

---------------------------------------------------------

Lav

Ljubav

Vaš ljubavni život biće poprilično buran. Moraćete da donesete odluku da li želite da se posvetite privatnim ili poslovnim obavezama. Imaćete osjećaj da partner ne može da vas prati i da imate različite planove za budućnost. Moguće je da ćete tražiti još malo vremena kako biste shvatili šta je najbolje za vas.

Posao

Naporno ćete raditi i učiti, a rezultate ćete vidjeti već poslije nekoliko mjeseci. Pokušaćete da ostvarite bolju komunikaciju s kolegama i nadređenima koji će za vas, u narednom periodu, imati samo riječi hvale. Svi će primijetiti da ste postali ozbiljniji i odgovorniji pa će rado s vama sarađivati.

Zdravlje

Vaše raspoloženje biće promjenljivo. Sredinom godine ćete zapasti u depresiju i nećete imaćete želju da izađete iz kuće. Biće vam jasno da nešto nije u redu pa se nećete ustručavati da zatražite stručnu pomoć.

--------------------------------------------------------------------------------------

Djevica

Ljubav

Ova godina će vam na ljubavnom planu donijeti brojne uspone i padove. Bićete upleteni u zamršen ljubavni odnos i nećete znati šta da očekujete od partnera. Riješićete mnogo toga da žrtvujete da bi vaša veza uspjela pa ćete isto zahtijevati i od druge strane. Ako ste slobodni, imaćete priliku da upoznate kvalitetne osobe.

Posao

Što se karijere tiče, 2017. godina vam neće donijeti bitne promjene. Učićete nove vještine koje vas zanimaju. Nećete htjeti da zavisite od drugih i imaćete motivaciju koja će vas spriječiti da odustanete. Prve rezultate ćete vidjeti krajem godine kada ćete moći da razmišljate o novim opcijama. Vaša karijera će ubrzo krenuti uzlaznom putanjom.

Zdravlje

Prethodne godine ste bili nemarni što se zdravlja tiče, a posljedice ćete vrlo brzo osjetiti. Treba da slušate vaš organizam i radite ono što mu prija i obogatite ishranu zdravim namirnicama.

 -------------------------------------------------------------------------------------

Vaga

Ljubav

Što se ljubavi tiče, ove godine ćete imati više opcija nego ikada. Nećete znati za koga da se odlučite pa ćete se dobro raspitati o svakome ko vam se dopadne. Vage koje su u dugoj vezi će razmišljati o braku i porodici. Ozbiljno ćete razgovarati sa partnerom i zahtijevaćete da vam kaže kakvi su njegovi planovi za budućnost.

Posao

Vi ste strastveni i brzopleti u svom poslu pa ćete imati sukobe s kolegama i nadređenima. Shvatićete da vas u firmi za koju trenutno radite ne očekuje blistava budućnost, pa ćete dati otkaz. Pošto niste timski igrač, imaćete problema da se uklopite u novo radno okruženje, ali sredinom godine ćete pronaći posao koji će vam u potpunosti odgovarati.

Zdravlje

Tokom ove godine ćete stalno biti na dijetama koje će imati jo-jo efekat. Željećete preko noći da dotjerate liniju bez prevelikog napora. Vaša tjelesna težina će oscilirati, što se neće dobro odraziti na vaš organizam.

--------------------------------------------------------------------------------------

Škorpija

Ljubav

Čeka vas uzbudljiv period koji će donijeti nova poznanstva i romanse koje neće biti dugog vijeka. Vama će to odgovarati jer ne volite da se vezujete. Osobe suprotnog pola će privlačiti energija kojom zračite i zadovoljavaće se time da budete samo prijatelji. Ako ste u dugoj vezi, krajnje je vrijeme da partneru pokažete šta zaista osjećate.

Posao

U toku ove godine ćete konačno dobiti priznanje za trud i rad u vidu povišice ili unapređenja. Dobro raspoloženje iz privatnog života ćete prenijeti i na poslovni. Bićete omiljeni među kolegama i svi će rado provoditi vrijeme s vama. Imaćete više uspjeha u timskom radu i istaći ćete se kao sposoban lider.

Zdravlje

U 2017. godini vaše zdravstveno stanje i forma će biti na zavidnom nivou. Iz ishrane izbacite brzu hranu i grickalice i počnite da pješačite kada ste god u mogućnosti.

--------------------------------------------------------------------------------------

Strijelac

Ljubav

Predstoji stabilnost na ljubavnom planu. Više ćete se posvetiti partneru i češće ćete mu priređivati iznenađenja. Provodićete dosta vremena zajedno pa ćete razmišljati o tome da počnete zajedno da živite. Ako ste u braku, morate obuzdati ljubomoru i prestati da kontrolišete svaki suprugov/suprugin korak. Slobodni Strijelci će biti u dilemi da li da započnu vezu s osobom koju su skoro upoznali.

Posao

Početkom godine je moguće da ćete se posvađati s poslovnim partnerima ili šefom. Bićete uznemireni zbog toga, ali na kraju ćete dobro proći. Ukazaće vam se neke nove šanse koje ćete maksimalno iskoristiti.

Zdravlje

Početkom godine će vas iscrpjeti grip zbog kojeg ćete danima ležati u krevetu. Nećete tek tako moći da se vratite svakodnevnim obavezama, već ćete morati da jačate imuni sistem kako se ponovo ne biste našli u ovoj situaciji. U nekim trenucima ćete se ponašati kao hipohondar i stalno će vam se činiti da nešto nije u redu s vama.

-------------------------------------------------------------------------------------

Jarac

Ljubav

Slobodni Jarčevi će preko društvenih mreža upoznati zanimljivu osobu, ali vremenom će shvatiti da nije onakva kakvom se predstavlja. To će vam teško pasti, ali za vas je bolje da što prije saznate istinu. Predstavnici ovog znaka koji su u vezi vole da od muve prave slona i sa partnerom se svađaju bez razloga.

Posao

Položaj na poslu će biti standardno dobar, ali željećete da naučite nešto novo što bi obogatilo vaše znanje. To može biti kurs stranog jezika, računara, računovodstva, itd. U svakom slučaju će vam koristiti u budućnosti, pa bi bilo dobro da istrajete u toj namjeri. Jarčevi koji su ostali bez posla će imati priliku da volontiraju, ali to mnogima neće odgovarati pa će odustati.

Zdravlje

Moguće je da ćete utjehu od problema tražiti u hrani zbog čega ćete nabaciti nekoliko kilograma. Ipak, na vrijeme ćete se dozvati pameti i počećete više da se krećete.

--------------------------------------------------------------------------------------

Vodolija

Ljubav

Uvidjećete da ne možete sve posmatrati kroz ružičaste naočare, već da se morate suočiti s realnošću. Reći ćete partneru/partnerki sve što vas muči bez straha da će vas pogrešno razumjeti. Slobodne Vodolije očekuje lijep period tokom kojeg će često sretati osobu koja im se dopada.

Posao

Početkom godine ćete imati uspjeha na profesionalnom planu. Nadređeni će biti zadovoljni vašim trudom i radom, pa ćete se u drugom dijelu godine opustiti i živjeti od stare slave. Moguće je da vam se neće sviđati posao kojim se bavite, ali nećete smjeti da date otkaz, jer će vam to biti jedini izvor finansija.

Zdravlje

Ove godine ćete više pažnje posvetiti svom zdravlju pa se može desiti da ćete postati vegan ili vegetarijanac. Moguće je da će vas mučiti alergija zbog koje ćete svašta isprobati i piti razne preparate. Često ćete ići kod ljekara, ali kada shvatite da ni oni ne znaju šta vam je, sami ćete uvesti promjene koje će vam koristiti.

--------------------------------------------------------------------------------------

Ribe

Ljubav

Krajnje je vrijeme da prestanete da živite u prošlosti i da od sebe pravite žrtvu. Ako bolje pogledate, mnogi ljudi iz vašeg okruženja su preživjeli teža iskušenja od raskida i nesrećne ljubavi. Ako ste u vezi, sredinom godine ćete partneru postaviti ultimatum da bira između vas i osobe koju ne podnosite.

Posao

Ove godine ćete biti uspješni u svakom projektu koji započnete. Postaćete stručnjak u vašoj oblasti i moći ćete da tražite bolje uslove. Imaćete i razne ponude pa će vam trebati vremena da se odlučite koju ćete prihvatiti. Ako ste nezaposleni ili nezadovoljni poslom koji radite, budite odvažni i pratite svoje snove.

Zdravlje

Zdravstveno stanje će se poboljšati i imaćete više energije nego obično. Trudite se da zaspite i da se probudite ranije kako biste stigli da odradite jutarnji trening. Bićete podložni virusima pa počnite da pijete neki preparat za jačanje imuniteta.

Izvor: www.sanovnik.org

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana