Horoskop za 20. april

GS
Horoskop za 20. april

Svaki dan donosi nove izazove i prilike, a astrologija može pružiti uvid u energije koje nas okružuju. Pogledajte šta vas čeka danas.

Ovan

Prija vam nečije prisustvo. Budite diskretniji pri susretima koji obiluju snažnim emocijama ili prikrivenim strastima. Osjećate potrebu da se rasteretite od nagomilanih obaveza. Prepustite svojim saradnicima da završe teži dio posla.

Bik

U susretu sa voljenom osobom, potrebno je da pokažete istančani sluh i široke vidike za zajedničke planove. Nemojte rješavati tuđu brigu, svoju pažnju i kreativnu energiju usmjerite ka ostvarenju korisnih ciljeva.

Blizanci

Nema potrebe da iskušavate osobu sa kojom se nalazite u ljubavnoj ili prijateljskoj vezi. Ublažite svoje kriterijume. Uporno izbjegavate susret sa osobom koja ima posebne zahtjeve i negativan stav o vašim poslovnim rezultatima.

Rak

Postoje određene situacije koje treba izbjegavati, jer emotivno rivalstvo uvijek ostavlja i različite posljedice. Ne dopada vam se nečija uloga ili ponašanje u poslovnim pregovorima. Ipak, budite mudri i uzdržani pred saradnicima.

Lav

Primjećujete da partner ima neke tajne planove, što dodatno utiče na vašu nervozu ili na emotivnu nesigurnost. Važno je da se pravilno razumijete sa saradnicima oko raspodjele poslovnih obaveza. Nema razloga za brzopletost.

Djevica

Novi događaji mogu da poremete vaš odnos sa bližom okolinom. Preispitajte svoju emotivnu vezu sa jednom dragom osobom. Suviše ste zaokupljeni ambicijama, tako da ne primjećujete nove događaje koji brinu vašu okolinu.

Vaga

Ponekad treba rizikovati, posebno ako vas na to inspiriše bliska osoba. Oslonite se na osjećanja. Umijete da ostavite ozbiljan utisak na okolinu i da organizujete saradnike na akciju. Zato, bez kolebanja. Važno je da uskladite želje i mogućnosti.

Škorpija

Nema potrebe da gajite velike iluzije. Lako se zanosite. Podršku i razumijevanje potražite kod provjerenih prijatelja. Važno je da ne pričate previše pred osobom koja može da vas okarakteriše na pogrešan način ili da upotrijebi vaše izjave u svoju korist.

Strijelac

Potrebno je da objasnite partneru šta utiče na vašu iznenadnu zabrinutost ili rezigniranost. Nemojte potiskivati svoja osjećanja. Ne dozvolite da neko drugi govori u vaše ime, procijenite u kom trenutku treba da preuzmete kontrolu nad važnim događajima.

Jarac

Izbjegavajte euforično raspoloženje u društvu voljene osobe, na takav način podstičete novu sumnju u svoje namjere. Pažljivije analizirajte saradnike i njihovu reakciju. Ponekad je teško utvrditi pravu istinu i nečije skrivene namjere.

Vodolija

Potrebno da razumijete nečiju emotivnu slabost. Nema razloga da se ponašate nadmeno u društvu bliske osobe. Bez obzira na vašu snalažljivost, ne možete da kontrolišete niz događaja na poslovnoj sceni i svoje saradnike.

Ribe

Izbjegavajte impulsivno ponašanje pred voljenom osobom i nemojte zanemariti obaveze koje imate prema porodici. Previše očekujete od nekih poslovnih susreta i zaneseni ste idejom o velikom dobitku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana