Horoskop za 20. maj

G.S.
Horoskop za 20. maj

Svaki dan donosi nove izazove i prilike, a astrologija može pružiti uvid u energije koje nas okružuju. Pogledajte šta vas čeka danas.

Ovan

Do kraja dana pokrenite se i dajte sve od sebe da popravite situaciju u ljubavi i ljubavnim dešavanjima. Osoba u znaku Lava vam je velika poslovna podrška koja vas bodri i daje vam dobre poslovne savjete. Zdravlje je odlično.

Bik

Čuvajte se duplih prijatelja odnosno ljudi koji su vam veoma licemjerni, ovo se posebno odnosi na poslovnu situaciju gdje možete imati velike poslovne propuste. Novčana situacija će biti stabilnija onog momenta kada postignete sve ono što želite.

Blizanci

U narednih nekoliko dana od vas se očekuje mnogo više nego što umijete da pokažete i da date kroz posao i poslovna pregovaranja. Ljubavna situacija će biti bolja onog momenta kada naučite da poštujete i da budete skloni kompromisu.

Rak

Kod vas se osjeća još uticaj punog mjeseca u znaku Vage i to se negativno odražava na sve ono što ima veze sa porodicom i emocijama. Ne dozvolite da vas drugi kontrolišu posebno kada su u pitanju poslovne situacije. Zdravlje je stabilno.

Lav

Vaš odnos sa porodicom je stabilan, ali vi ste tu koji previše kočite neke stvari posebno kada je u pitanju novčani aspekt. Osoba u znaku Ovna vam daje veliku poslovnu podršku i usmjerava vas na pozitivne aspekte poslovanja.

Djevica

Čuvajte se naglih poslovnih preokreta posebno kada je u pitanju podrška iz inostranstva. Ljubavna situacija će biti bolja onog momenta kada naučite da stvari posmatrate kvalitetnije i bolje kada ste vi u pitanju. Zdravlje je odlično.

Vaga

Tvrdoglavo se ponašate kada je riječ o stavovima što se tiče partnerskog i poslovnog odnosa. Naučite da određene stvari ne primate toliko srcu i da odvajate privatno od poslovnog. Problemi sa živcima, jaka napetost.

Škorpija

Sam dan probajte da iskoristite na najbolji mogući način, a to je da uživate sa voljenima ili da se potrudite da drugima učinite dan što boljim. Osoba u znaku Lava vam je velika poslovna podrška u vezi s nekim novim poslovnim projektima.

Strijelac

Čuvajte se svega onoga što dolazi do vas kao informacija jer može biti veoma problematičan odnos sa ljudima sa kojima sarađujete. Osoba u znaku jarca vam je velika poslovna prepreka koju vi ne vidite na taj način. Dobro otvorite oči.

Jarac

U narednom periodu probajte da se koncentrišete na sve ono što se tiče posla i poslovnih dogovora sa inostranstvom ili sa ljudima koji često putuju. Ljubavna situacija će biti bolja onog momenta kada naučite da budete stabilni i da se stabilno ponašate u svim tim odnosima.

Vodolija

Sam početak dana je veoma specifičan i može da vam donese velike probleme u razumijevanju sebe i drugih. Pokušajte da stvari ne uzimate zdravo za gotovo posebno kada su u pitanju odnosi sa ljudima sa kojima ste poslovno bliski.

Ribe

Merkur negativno utiče na vaše poslovanje i na vaše buduće poslove ako ne naučite da sagledavate stvari realnije. Vaše ambicije su veoma nestabilne posebno zbog odnosa sa partnerom. Problemi sa spavanjem.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana