Horoskop za 17. maj

GS
Horoskop za 17. maj

Svaki dan donosi nove izazove i prilike, a astrologija može pružiti uvid u energije koje nas okružuju. Pogledajte šta vas čeka danas.

Ovan

Do kraja dana pokrenite se i dajte sve od sebe da popravite situaciju u vezi s ljubavlju i ljubavnim dešavanjima. Osoba u znaku Lava vam je velika poslovna podrška koja vas bodri i daje vam dobre poslovne savjete. Zdravlje je odlično.

Bik

Čuvajte se duplih prijatelja, odnosno ljudi koji su veoma licemjerni, a ovo se posebno odnosi na poslovnu situaciju, gdje možete imati velike poslovne propuste. Novčana situacija će biti stabilnija onog momenta kada postignete sve ono što želite.

Blizanci

U narednih nekoliko dana od vas se očekuje mnogo više nego što umijete da pokažete i da date kroz posao i poslovna pregovaranja. Ljubavna situacija će biti bolja onog momenta kada naučite da poštujete i da budete skloni kompromisu.

Rak

Kod vas se još osjeća uticaj punog mjeseca u znaku Vage i to se negativno odražava na sve što ima veze sa porodicom i emocijama. Ne dozvolite da vas drugi kontrolišu, posebno kada su u pitanju poslovne situacije. Zdravlje je stabilno.

Lav

Vaš odnos sa porodicom je stabilan, ali vi ste onaj ko previše koči neke stvari, posebno kada je u pitanju novčani aspekt. Osoba u znaku Ovna vam daje veliku poslovnu podršku i usmjerava vas na pozitivne aspekte poslovanja.

Djevica

Čuvajte se naglih poslovnih preokreta, posebno kada je u pitanju podrška iz inostranstva. Ljubavna situacija će biti bolja onog momenta kada naučite da stvari posmatrate kvalitetnije i bolje kada ste vi u pitanju. Zdravlje je odlično.

Vaga

Tvrdoglavo se ponašate kada je riječ o stavovima što se tiče partnerskog i poslovnog odnosa. Naučite da određene stvari ne primate toliko k srcu i da odvajate privatno od poslovnog. Problemi sa živcima, jaka napetost.

Škorpija

Sam dan probajte da iskoristite na najbolji mogući način, a to je da uživate sa voljenima ili da se potrudite da drugima učinite dan što boljim. Osoba u znaku Lava vam je velika poslovna podrška u vezi sa nekim novim poslovnim projektima.

Strijelac

Čuvajte se svega onoga što dolazi do vas kao informacija jer može biti veoma problematičan odnos sa ljudima sa kojima sarađujete. Osoba u znaku Jarca vam je velika poslovna prepreka koju vi ne vidite na taj način. Dobro otvorite oči.

Jarac

U narednom periodu probajte da se koncentrišete na sve ono što se tiče posla i poslovnih dogovora sa inostranstvom ili sa ljudima koji često putuju. Ljubavna situacija će biti bolja onog momenta kada naučite da budete stabilni i da se stabilno ponašate u svim tim odnosima.

Vodolija

Sam početak dana je veoma specifičan i može da vam donese velike probleme u razumijevanju sebe i drugih. Pokušajte da stvari ne uzimate zdravo za gotovo, posebno kada su u pitanju odnosi sa ljudima sa kojima ste poslovno bliski.

Ribe

Merkur negativno utiče na vaše poslovanje i na vaše buduće poslove ako ne naučite da sagledavate stvari realnije. Vaše ambicije su veoma nestabilne, posebno zbog odnosa sa partnerom. Problemi sa spavanjem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana