Evo kako bi svaki horoskopski znak trebalo da traži svoju srodnu dušu

Agencije
Evo kako bi svaki horoskopski znak trebalo da traži svoju srodnu dušu

Evo kako će svaki horoskopski znak pronaći svoju srodnu dušu!

Šta zaista znači srodna duša? Srodna duša bi trebalo da nas voli bezuslovno i bez pitanja. Da vas prihvata, podržava i voli bez napora. Veze mogu biti teške i naporne, ali sa srodnom dušom to nije slučaj. Što se tiče pronalaska savršene srodne duše, svi horoskopski znakovi imaju specifičan pristup. Imati srodnu dušu znači osjećati se prijatno, ali ni na koji način ne ravnodušno. Između vas dvoje postoji prirodna veza i često vam nisu potrebne riječi za komunikaciju.

Evo kako će svaki horoskopski znak pronaći svoju srodnu dušu.

Ovan

Ovnovi su obično vrlo pozitivni i optimistični ljudi. Svoju srodnu dušu pronalaze tako što su otvoreni u želji da ih pronađu i vole svoj život upravo kakav jeste. Ovnu ne treba srodna duša da bi mu život bio potpun. Imaju fantastičan život ispunjen zabavom, avanturama i strastima. Iako priželjkuju da imaju nekog s kim će sve to podijeliti, nisu očajni. Upoznće srodnu dušu kad dođe vrijeme.

Bik

Bikovi su strpljivi i ako moraju da čekaju na srodnu dušu, neka tako i bude. Ovaj horoskopski znak pronalazi svoju srodnu dušu tako da mu u glavi postane jasno šta želi. Bik je uporan, a neuspjeh ili neuspjesi ne mogu ga uništiti. Bik nikada neće odustati dok ne nađe ono savršeno. Skloni su i finansijskoj i emocionalnoj nezavisnosti, i čekaće koliko je potrebno dok ne pronađu srodnu dušu. Ipak, zna da se dogodi da je nikad ne pronađu...

Blizanci

Srodna duša Blizanaca treba da bude u stanju da drži korak s njima - intelektualno, društveno i energetski. Kako bi pronašli svoju savršenu srodnu dušu, blizanci kreiraju savršeni život za sebe. Uživaju u sadašnjosti i nadaju se da će imati isti nivo uživanja kad pronađu pravu osobu za sebe. U međuvremenu će živjeti svoj najbolji mogući život.

Rak

Da bi pronašao svoju srodnu dušu, rak mora da se izliječi od prošlosti. Mora potpuno da se odmakne od svojih bivših, i to će učiniti. Rak voli da dođe do tačke u kojoj se osjeća zliječeno i zdravo prije nego što pokuša da pronađe srodnu dušu. Zna da može naići na prepreke i da treba biti jak. Kad bude zaista spreman, Rak će pronaći svoju srodnu dušu.

Lav

Lavovi znaju da imaju srodnu dušu, a pošto to znaju, nikada ne postavljaju pitanje kako ili kada će se to dogoditi. Lav je vrlo optimističan i ima snažan osjećaj lične vrednosti. Zna da zaslužuje srodnu dušu i u nekom trenutku će je pronaći.

Djevica

Prvi korak za Djevicu u pronalasku svoje srode duše jeste ispravljanje uvjerenja. Za Device je izuzetno važno da ima u šta da vjeruje i za to se zalaže. Kad im je jasno šta cijene, znaju šta žele da nađu u partneru. Srodna duša dijeliće iste vrijednosti i moral kao Djevica.

Vaga

Da bi Vaga pronašla srodnu dušu, mora prvo da nauči da voli sebe. Voljeti sebe presudan je korak u ljubavi s nekim drugim, i dok to ne učini, može biti slepa za srodnu dušu. tačnije tražiće partnere koji nisu dobri za nju. Zbog toga često zna da im se dogodi da ih srodna duša mimoiđe.

Škorpija 

Škorpije su vrlo intuitivne i svojom intuicijom pronalaze srodne duše. Kao da imaju visoko razvijen talent za pronalaženje svoje prave ljubavi. U stanju su da razlikuju nekoga ko je trenutno dobar i nekoga s kime bi mogle da imaju dugotrajnu vezu. Žele da pronađu nekoga s kim mogu da sruše zidove i budu savršeni u zajedničkoj ljubavi punoj razumijevanja i podrške. Škorpija će jednostavno znati kad će pronaći srodnu dušu.

Strijelac

Jedan od načina na koji Strijelac pronalazi svoju srodnu dušu jeste uklanjanje loše energije iz života. Čini se da negativni ljudi izvlače svu pozitivnu energiju iz njih, a Strijelcu to ne treba. Ovaj horoskopski znak ne sumnja da ima srodnu dušu i vjeruje da će je naći.

Jarac

Kad je u pitanju pronalazak srodne duše, Harac nikada neće odustati od traženja. Jarčevi su strpljivi, disciplinirani i mudri. Znaju da im je srodna duša tamo negdje. Pronalazak srodne duše jedan je od glavnih ciljeva Jarca, a oni nisu tipovi koji odustaju od nečega što žele.

Vodolija

Vodolije često pronalaze svoju srodnu dušu zamišljajući kakav će biti njihov život s njima. Vodolije su autentične sami po sebi, tako da ne ulažu previše vremena u odnos koji će na kraju biti pravi. Kreativne su osobe i znaju da razmišljaju izvan okvira, naročito kada je u pitanju pronalazak srodne duše. 

Ribe

Ribe svim srcem vjeruju da njihova srodna duša postoji i da će jednog dana biti zajedno. Maštaju o srodnoj duši i koriste ideju srodne duše za nadahnuće. Takođe su intuitivne i oslanjaju se na svoju intuiciju kada je u pitanju donošenje odluka ili preduzimanje radnji koje ih približavaju pronalaženju njihove prave ljubavi. Ribe su idealističke i vide najbolje u ljudima. Problem počinje kada vide nešto što ne postoji i uhvate se u pokušaju da vjeruju kako je neka pogrešna osoba njihova srodna duša.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana