Dnevni horoskop za 28. novembar

G.S.
Dnevni horoskop za 28. novembar

Svakog dana zvijezde nam donose nešto novo. Saznajte šta vam pripremaju za danas u poslu, ljubavi i zdravlju.

Ovan

Dnevni horoskop za 28. novembar vam najavljuje odličan dan, bićete uspješni u svemu čega se uhvatite. Budite oprezni u razgovoru sa ženskom osobom sa kojom radite, moguće je da pokušava da vam namjesti prljavu igru. Ljubavni život vam je trenutno daleko od idealnog.

Bik

Osjećate leptiriće u stomaku, vrlo vam je romantičan period i to vam prija. Partner je uzbuđen zbog vaše nove energije u ljubavi. Ne pretjerujte sa kafom ili energetskim napicima.

Blizanci

Dnevni horoskop za 28. novembar vam je u znaku nekog poslovnog problema, i ako danas ne proniknete u njegovu suštinu mučiće vas nedjeljama. Vrijeme je da se igrate “detektiva” i utvrdite gdje je tačno nastao problem.

Rak

Emotivni ste danas i dnevni horoskop vas upozorava da ne dozvolite da osjećanja vladaju vašim postupcima. Okrenite se hladnom razumu i moći ćete da napredujete. Potrebno vam je više podrške partnera.

Lav

Dnevni horoskop za 28. novembar vam predviđa da ćete biti pomalo iscrpljeni, razmislite šta vam vraća energiju kada klonete. Moguće je da nije u pitanju odmor, već neka osoba koja vam uvijek vraća osmijeh na lice.

Djevica

Dnevni horoskop vam najavljuje dramatičnu situaciju u vašem krugu prijatelja, moguća je čak i svađa, a u korijenu svega je nesporazum. Partneru je potrebno više vremena s vama, romantičan je, a vi ste zauzeti po cijeli dan. Izdvojite vrijeme samo za vas dvoje i uživajte zajedno.

Vaga

Nije vam dobar dan za finansije, uzdržite se od većih troškova i ne bacajte novac. Dobijate zanimljivu ponudu, ali niste sigurni da li imate sve informacije koje su vam potrebne za odluku. Posavjetujte se sa starijim članom porodice.

Škorpija

Da li imate neku lošu naviku s kojom bi trebalo da se izborite? I odlažete to već dugo? Danas je dan kada bi trebalo da prelomite i učinite nešto dobro za sebe. Zapamtite, prvi korak je najteži, poslije toga će ići lakše.

Strijelac

Dnevni horoskop vam najavljuje da ćete biti oslonac svima oko sebe kao da danas niko ne može da se snađe bez vas. Budite otvoreni i svakoga saslušajte, pomozite kome možete i karma će vam to vratiti. Potrudite se da dovoljno spavate.

Jarac

Dnevni horoskop za 28. novembar vam je u znaku ljubavi, a možda i neke tajne veze. Ako postoji osoba koja vam se dopada i oboje ste slobodni, danas će emocije procvjetati. Samo pazite ko će sve saznati za to.

Vodolija

Dnevni horoskop vam je u znaku loše komunikacije i ako imate ikakve važne razgovore, odložite ih za sutra. Kao da vas niko neće shvatati pravilno, dovodiće i vaše namjere u pitanje i važno je da ne budete pogrešno protumačeni.

Ribe

Vaš dnevni horoskop je okrenut napretku i dobitku, samo ako budete hrabri. Postoji neka osoba kojoj niste iskreno rekli šta mislite i to morate danas da uradite i tek tada ćete znati šta dalje da radite. Pripazite se prehlade.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana