Dnevni horoskop za 7. decembar

G.S.
Dnevni horoskop za 7. decembar

Svakog dana zvijezde nam donose nešto novo. Saznajte šta vam pripremaju za danas u poslu, ljubavi i zdravlju.

Ovan

Dnevni horoskop za 7. decembar vam najavljuje lijepe vijesti od člana porodice. Očekuje vas veliko slavlje sa najbližima, a vjerovatno i novo poznanstvo koje će vam ukrasti pažnju.

Bik

Ne odustajte od svojih ciljeva samo zato što danas niste dobili nagradu koju zaslužujete. Takođe, možete da očekujete jednu ponudu o kojoj ćete dugo razmišljati, a savjet je da poslušate svoju intuiciju.

Blizanci

Osjećate da nemate snage za obavljanje obaveza, jer ste previše iscrpljeni i umorni. Unosite vitamine i više spavajte, a ne bi bilo loše i da odvojite vrijeme za partnera i sebe. To vam je nedostajalo.

Rak

Horoskop vas danas savjetuje da ne brzate sa odlukama i naglim reakcijama. Prepreke koje se danas jave ne znače da nećete ispuniti željeno. Oslonite se na žensku stariju osobu koja želi da vam pomogne i izbjegavajte toksične ljude koji vam ne prijaju.

Lav

Ne očajavajte, već krajem dana stiže iznenađenje od osobe koju ste nedavno upoznali. Prepustite se emocijama, zaboravite na prošlost i krenite dalje. Ne zaboravite zašto ste sa nekim prekinuli kontakt.

Djevica

Moguće je da je riječ o neplaniranim troškovima, ali na svu sreću, možete da očekujete i iznenadni dobitak novca. Fokusirajte se na dobre navike, savjet je da uvedete fizičku aktivnost i poboljšate ishranu.

Vaga

Dobro provjerite kontakte sa kojima želite da zaključite saradnju, čini se da nisu svi iskreni prema vama. Danas možete da očekujete poziv od osobe iz bliskog okruženja, mjerka vas već duže vrijeme. Prihvatite i uživajte!

Škorpija

Finansijska situacija se konačno stabilizuje, bićete srećni zbog svega što ste uspjeli da postignete. Kada je ljubav u pitanju, pripremite se za niz udvarača koji žele da budete u njihovom društvu.

Strijelac

Potrebni ste nekome više nego ikada, a ovo će vam se višestruko vratiti. Ljubavna situacija nije idealna, razgovarajte otvoreno i direktno sa partnerom o problemima i recite sve što vas muči.

Jarac

Dnevni horoskop za 7. decembar je u znaku ljubavi. Brojni konflikti i nesporazumi mogu da poremete vaš dan, ali zapitajte se da li se miješa neka treća osoba. Ne donosite rano zaključke.

Vodolija

Muči vas osećaj stagnacije, monotonija je nastupila u gotovo svakom životnom polju. Razmislite o pronalasku hobija, putovanju sa partnerom ili promjeni posla koja bi vas dodatno motivisala. U ljubavi je sve kako treba.

Ribe

Dnevni horoskop vam predviđa pozitivnu energiju, optimizam i nevjerovatnu harizmu! Današnji dan će proći u gomili poziva i poruka, mnogi žele da provedete vreme sa njima!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana