Dnevni horoskop za 5. decembar

G.S.
Dnevni horoskop za 5. decembar

Svakog dana zvijezde nam donose nešto novo. Saznajte šta vam pripremaju za danas u poslu, ljubavi i zdravlju.

Ovan

Dnevni horoskop za 5. decembar preporučuje da prihvate savjet iskusnijeg kolege i uvedete izmjene u organizaciji posla. Vidjećete koliko ćete biti efikasniji. Slobodne pripadnike ovog znaka očekuje buran dan, obilježen strastvenim susretima i flertom.

Bik

Bikovi radnu nedjelju počinju sa dosta elana. Imali su vremena da razmisle o strategiji i sada je sprovode u djelo. Osjećate da sve možete. Zauzeti Bikovi suočavaju se sa problemima u vezi, ali ih rješavaju sa lakoćom. Slobodni su željni pažnje.

Blizanci

Posljednji mjesec u godini je počeo i vi ne možete da dočekate praznike. Zanemarili ste poslovne obaveze, “glava” vam je u planovima za Novu godinu. Nemojte da gubite fokus. Ljubavna situacija je mirna, bez trzavica.

Rak

Poslušajte savjet ženske osobe. U riziku ste da napravite ozbiljnu grešku na poslu. Sada je važno da budete staloženi, ne srljajte. Partner ima dosta strpljenja za vaše hirove. Nemojte da zloupotrijebite njegovu dobrotu.

Lav

Danas vas očekuje užurban dan, pun poslovnih izazova, ali imate jaku “zaleđinu” i dovoljno entuzijazma da se sa svim problemima uhvatite u koštac. Postoji jedna stvar koja vam smeta kod partnera, ali oklijevate da je istjerate na čistac.

Djevica

Dnevni horoskop za 5. decembar šalje upozorenje Djevicama - ne ulazite u projekte koji će vam oduzeti sve slobodno vrijeme. Ovakav poduhvat vam se neće isplatiti. Mudrije pregovarajte. Posvetite više pažnje emotivnom životu

Vaga

Trenutno vas više zaokuplja hobi nego posao od kojeg plaćate račune. Vodite računa da pravilno rasporedite vrijeme i da ono važnije ne trpi. Slobodne Vage će doživjeti manje razočarenje. Hronični bolesnici bi trebalo da posjete ljekara.

Škorpija

Izvojevali ste malu pobjedu na poslu, sada je izuzetno važno kako ćete se dalje postaviti. Nemojte da vas slava zaslijepi, mudro planirajte poteze. Očekujte priliv novca. Veliki su vam troškovi. Ljubavna situacija je idilična, partner vas obožava.

Strijelac

Raspoloženje vam se stalno mijenja, čas ste oduševljeni razvojem situacije na poslu, čas sumnjate u sve i svakoga. Potrebno vam je više stabilnosti. Imate podršku partnera, razgovarajte s njim, zajedno ćete pronaći rješenje.

Jarac

Imate velike planove za budućnost, ali oklijevate da ih podijelite sa drugima. Konsultujte se sa iskusnijim kolegom koji bi mogao da vam pomogne da ih sprovedete u djelo. Očekujte poziv od bivše ljubavi. Razmišljate o tome da obnovite romansu.

Vodolija

Upetljali ste se u nove projekte preko glave, prihvatili daleko više obaveza nego što možete da podnesete. Potrebna vam je bolja organizacija. Slobodne Vodolije bi trebalo da prihvate poziv za izlazak. Završiće se daleko bolje nego što očekuju.

Ribe

Dnevni horoskop za 5. decembar savjetuje Ribama da istupe hrabrije na poslu i iznesu svoje ideje nadređenima. Bićete zadovoljni kako će se situacija razvijati. Danas su vam zvijezde naklonjene, očekujte priliv novca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana