Dnevni horoskop za 5. decembar

G.S.
 Dnevni horoskop za 5. decembar

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje

Ovan

Insistiranje na svojim potrebama u odnosu sa voljenom osobom vodi ka novim suprotnim rješenjima i potisnutim očekivanjima. Uporno smišljate novu strategiju, ali neko drugi djeluje efikasnije i djelimično ugrožava vaše poslovne interese.

Izbjegavajte situacije koje vas previše psihički iscrpljuju.

Bik

Veće značenje imaju detalji koje mudro prećutkujete, nego stvari koje saopštavate ljubavnom partneru. Raspoloženi ste za neku uzbudljivu zabavu. Nečija priča po vašem mišljenju djeluje neubjedljivo i preuveličano, tako da se oslanjate na ličnu procjenu i sposobnosti. Potrebno je da poboljšate svoju psihofizičku kondiciju.

Blizanci

Partner nema namjeru da strpljivo čeka na vašu odluku, već preuzima iznenađujući korak i inicijativu. Logično, sve ima svoju cijenu. Vaša osnovna interesovanja su praktične prirode. Lako možete da ostvarite svoje poslovne ciljeve.

Potrebno je da unosite više tečnosti i vitamina u ishranu.

Rak

Ponekad treba da isključite razum, postoje stvari koje ne možete objašnjavati na osnovu logičkih pravila. Neka vaša osjećanja progovore. Pogađa vas nečije nekorektno ponašanje ili nepravda u poslovnoj saradnji. Međutim, važno je da se stvari završavaju na dobar način. Nemojte sputavati svoja osjećanja ili želje, opustite se.

Lav

Možda susret sa jednom osobom ne predstavlja vaš san o velikoj sreći, ali najavljuje novo iskustvo u emotivnom životu.

Ukoliko vam je stalo da demonstrirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti, pronađite sebi i odgovarajućeg suparnika. Obratite pažnju na pravilnu ishranu.

Djevica

Potrebno je da razumijete nečiju emotivnu slabost ili nemogućnost da ispuni vaša očekivanja. Ne budite suviše strogi.

Neko se trudi da vas uvjeri u svoje dobre namjere, ali vama je jasno da stvari izgledaju neuvjerljivo i drugačije.

Potrudite se da uljepšate svoje raspoloženje.

Vaga

Bliski susret sa jednom osobom postaje neizbježan i predstavlja dobar povod za suočavanje sa istinom. Obratite pažnju na nove informacije i prihvatite zanimljivu ideju koja predstavlja potencijalni dobitak. Prijaće vam aktivan odmor i više sati zdravog sna.

Škorpija

Izbjegavajte napete situacije u susretu sa voljenom osobom, važno je da među vama postoje dobre namjere. Ukoliko vam je stalo da testirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti, potrebno je da imate precizne ciljeve. Potrudite se da pravilno usmjeravate svoju pozitivnu energiju.

Strijelac

Preosjetljivo reagujete na različite sitnice, partner ne primjećuje stvari koje za vas imaju drugačije značenje.

Ukoliko vas neko opominje da promijenite svoje zahtjeve u poslovno-finansijskoj saradnji, prihvatite određeni kompromis.

Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

Jarac

Kod vas provijava dobra volja i emotivna nota, a kod vašeg partnera smisao za lijepo i korisno. Sjajno se dopunjavate.

Obratite pažnju na različite detalje u pregovorima, jer stvari koje imaju važno značenje često ostaju skrivene između redova.

Važno je da uskladite misli i osjećanja.

Vodolija

Stalo vam je da djelujete kao perfekcionista koji sve drži pod strogom kontrolom ili pod budnim okom.

Poslovno-finansijski ili lični izazov, uvijek može da se pretoči u uspjeh koji ostavlja dobar utisak na okolinu.

Važno je da pravilno usmjeravate svoju kreativnu energiju.

Ribe

Obratite pažnju na osobu koja vas posmatra zaljubljenim pogledom ili sa toplim osmijehom na usnama. Prepustite se svojoj inspiraciji. Prihvatite nove ideje sa namjerom da proširite svoje saznajne vidike. Neko vas usmjerava na kreativno izražavanje i djelovanje. Priuštite sebi omiljenu zabavu kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana