Dnevni horoskop za 30. septembar

G.S.
Dnevni horoskop za 30. septembar

Danas je dan pun izazova, ali i prilika za rast i napredak za sve horoskopske znakove. Otkrijte kome su zvijezde naklonjene.

Ovan

Morate se usmjeriti na ono što niste završili tokom nedjelje, a to vam teško pada. Mozak vam je na desetoj strani i biće vam potrebna organizovanost da sve privedete kraju. Stoji nezadovoljstvo emotivnim životom.

Bik

Svjesni ste da ste postigli zadovoljavajuće rezultate po nekim pitanjima, ali vam se i dalje čini da je “ono pravo” daleko od vas. Pustite neka sve ide nekim svojim tokom. Dan je u emotivnom smislu odličan i predstoji vam romantičan kontakt sa partnerom.

Blizanci

Zaista nema razloga za prolazno neraspoloženje. Ono što je bilo moguće pokrenuti, uradili ste, a one stvari koje su i dalje u zastoju ili neriješene, prolongirajte za narednu nedjelju. Čini vam se da je emotivni partner distanciran i dalek.

Rak

Iako ste sigurni da ste odradili sve ono što je bilo u vašoj moći, ipak ste zabrinuti kako će se nadalje odvijati neke bitne poslovne situacije. Plašite se da se nešto ne dogodi u posljednjem trenutku. Previše očekujete od komunikacije sa jednom osobom.

Lav

Vi ste se u posljednjem trenutku sjetili da neke stvari niste uradili. Ili vam je ipak neko skrenuo pažnju na vaš propust. Šta god da je, slijedi vam par sati ispunjenih žurbom i nervozom. Očekujete da se partner trudi oko vas, a vi nećete ni prstom da mrdnete.

Djevica

Kao da se sve urotilo da vas onespokoji, uspori, zablokira. Ne znate gdje udarate od posla, a na kraju nekako ispada da morate ispočetka. Ni u emotivnom segmentu ne cvjetaju ruže. Nikako da doprete do voljene osobe i napravite pravi dogovor.

Vaga

Vrlo su vam zasmetali postupci nekih osoba iz poslovnog okruženja, ali ste svjesni da morate da održite korektne odnose. U sebi ćete se nervirati. Ako ste slobodni, popodne i veče ćete provesti u okviru porodice. Zauzeti - lijep dan je pred vama.

Škorpija

Ispašće da su najteže i najneprijatnije obaveze ostale za sam kraj nedjelje. Iako vam nije ni do čega, morate da prionete na posao. Danas možete biti i razočarani ili zbunjeni nekim postupcima od strane osobe koja vam se dopada, čak i prijatelja.

Strijelac

Toliko će vas iscrpiti kontakti sa nekim ljudima da u pojedinim trenucima možete osjećati da ste u potpunosti iscijeđeni. Ne nervirajte se, povucite se i odmorite, biće dana za pobjedu. Teško da ćete danas imati želju da bilo gdje mrdnete van kuće.

Jarac

Trudićete se da udovoljite zahtjevima koji su pred vas postavljeni i da završite sve ono što ste planirali na vrijeme. Budite sigurni da ovo neće biti ni malo lak zadatak. Dobar dan u emotivnom segmentu, stoji zadovoljstvo.

Vodolija

Na poslu ćete biti ćutljivi i zaokupljeni poslovnim pitanjima. Razrađujete posljednje detalje nekog plana ili projekta i u potpunosti ste fokusirani samo na to. Više vam odgovara da sada budete povučeni, slaba komunikacija sa emotivnim partnerom.

Ribe

Koliko god da je prethodnih par dana obilovalo šansama i mogućnostima za dogovore, današnji dan donosi zastoj. Nikako ne uspijevate da ostvarite zadovoljavajuću komunikaciju sa saradnicima, a i vi lično se osjećate rasijano i konfuzno. Potrebno je da se odmorite.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana