Dnevni horoskop za 30. novembar

G.S.
Dnevni horoskop za 30. novembar

Svakog dana zvijezde nam donose nešto novo. Saznajte šta vam pripremaju za danas u poslu, ljubavi i zdravlju.

Ovan

Dnevni horoskop za 30. novembar vam donosi manje razmirice na poslu. Suzdržite se da ne budete grubi i oštri na riječima, jer ćete poslije zažaliti. Nekome ste obećali nešto te nemojte da zaboravite na to. Zdravije se hranite!

Bik

Trudićete se da budete rezervisani prema osobi koja gaji velika osjećanja prema vama. Time nećete ništa postići. Budite hrabri i porazgovarajte sa njom u četiri oka. Bićete ekstremno lijeni, što hitno treba da mijenjate.

Blizanci

Igra srca i razuma u vama se ne smiruje. Tokom cijelog dana osjetićete dvojnu prirodu Blizanaca. Pokušajte da to preokrenete u svoju korist i izvučete najbolje lekcije iz toga. U ljubavi vam ne cvjetaju ruže, ali to ne znači da vas uskoro ne očekuje procvat.

Rak

Zvijezde vam nalažu da ne gurate stvari “pod tepih”, jer kad-tad će izaći na vidjelo. U glavi napravite konkretan plan i postepeno ga realizujte. Budite strpljivi i vidjećete kako se sve mijenja nabolje. Moguće su određene peripetije sa papirologijom i birokratijom te se na vrijeme o svemu informišite.

Lav

Dnevni horoskop će vam biti u znaku posla i karijere. Očekujte u toku dana dosta poziva i akcije. Moguće je da će vam jedna ženska osoba pomutiti razum, ali budite pažljivi. Vrlo je vjerovatno da se iza toga krije sopstveni interes. Čuvajte se povreda na poslu!

Djevica

Taman kad ste pomislili da ste veći dio posla završili, neko od kolega ili nadređenih će vam natovariti još. Ukoliko to nije u vašem domenu, nemojte da pristajete, jer vrlo je moguće da žele da iskoriste vaše znanje i vrijeme. Čuvajte se prehlade!

Vaga

Dnevni horoskop za 30. novembar vam savjetuje da sve svoje muke podijelite sa nekim bliskim ili stručnim. Kao da vam se hiljadu stvari odjednom nakupilo i ne znate šta ćete sa njima. Nikako ne držite to u sebi, jer može da vas košta zdravlja.Škorpija

Početak dana će vam proteći u svakodnevnim obavezama te nećete ni osjetiti kako vam je vrijeme proletjelo, dok vas u drugoj polovini očekuje pravi jesenji umor. Poželjećete da ostatak dana provedete u krevetu, što je potpuno u redu. Pokušajte da ne opterećujete sebe dodatnim mislima i stvarima iz prošlosti.

Strijelac

Srce vam govori jedno, a razum drugo... Tokom cijelog dana ćete voditi pravi mali rat sa sobom. Savjet je da misli zapisujete kako bi vam bilo jasnije gdje ste krenuli, a gdje završili. Nemojte da budete previše samokritični, jer niko nije savršen, umjesto toga posvetite se svojim ambicijama i ličnom razvoju.

Jarac

Inat nikom nije dobro donio, zato se trudite da ga ostavite po strani. U ljubavnom polju zvijezde vam nisu u potpunosti naklonjene, jer vam govore da je potrebno da sami preuzmete inicijativu. Zauzeti Jarčevi treba više da osluškuju partnera i obrate pažnju na skrivene znake. Čuvajte se teških poslova!

Vodolija

Neko iz vašeg okruženja će vam ponuditi zanimljivu, ali rizičnu poslovnu ponudu. Vrlo je moguće da nećete znati o čemu je riječ te nemojte olako da pristajete na nju. Posavjetujte se sa stručnjacima! Bivša ljubav će vam pokucati na vrata, ali bolje je za vas da ih ne otvarate.

Ribe

Dnevni horoskop za 30. novembar biće u znaku novca. Očekujte neki dobitak, nasljedstvo ili bonus na poslu. Savjet je da za neke stvari bolje držite “jezik za zube”, ne misle vam svi dobro mada se tako predstavljaju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana