Dnevni horoskop za 26. septembar

G.S.
Dnevni horoskop za 26. septembar

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje

Ovan

Ulažete veliki napor da ostvarite pozitivne rezultate u svom profesionalnom izražavanju, ali postoje iznenadne situacije koje remete vaše planove i poslovnu koncepciju.  Skloni ste čestim promjenama emotivnog raspoloženja, naročito u situacijama kada partner djeluje odsutno ili nezainteresovano za vaše ideje.

Bik

Zahvaljujući dobrim idejama i strategiji koju sprovodite, djelujete veoma ozbiljno na svoje saradnike. Nalazite se u sjajnoj prilici da ostvarite dugoročnije poslovne interese. Događaji koji vas prate u ljubavnom životu djeluju ohrabrujuće. Osjećate veliki emotivni zanos i zadovoljstvo u društvu voljene osobe.

Blizanci

Donosite niz važnih odluka i djelujete odlučno u svojim namjerama pred saradnicima. Preostaje vam da sprovedete u djelo sve ono što ste ugovarali u proteklom periodu. Imate dobar osjećaj, a ljubavni događaji koje naslućujete najavljuju srećan rasplet u odnosu sa voljenom osobom.

Rak

Djelujete pozitivno i angažovani ste na različitim stranama. Umijete da prenesete stvaralački impuls i kreativnu energiju na svoju okolinu što vam olakšava ostvarenje mnogih planova koje imate. Nema potrebe da se upuštate u neke novčane rizike ili da se zadužujete.

Lav

U dogovoru sa saradnicima sada na uspješan način možete da riješite niz važnih pitanja. Potrudite se da neko ozbiljno shvati vaše ideje oko finansijskih zahtjeva koje imate. U odnosu sa ljubavnim partnerom prolazite kroz promjenljivu fazu, ali ne treba da se predajete.

Djevica

Djelujete zabrinuto zbog novih događaja na poslovnoj sceni koji mogu da vas uspore u sprovođenju važnih planova koje imate. Ali, uz dodatnu upornost pokazaće se da imate vrlo efikasna rješenja i da okolina izuzetno uvažava vaše rezultate. Svoje male slabosti pokažite samo pred porodicom i bliskom osobom.

Vaga

Umijete da procijenite povoljnu situaciju na poslovnoj sceni i da osmislite dobar nastup ili redoslijed poteza pred saradnicima. Važno je da prihvatite poslove za koje imate dovoljno znanja ili iskustva. U ljubavnom životu ne možete da ostanete ravnodušni na nečiji uticaj ili postupke, lagano gubite emotivnu kontrolu.

Škorpija

Jasno vam je da okolina od vas očekuje da se neprekidno ističete sa posebnim rezultatima i da uvijek ostavljate neki veličanstveni utisak. Trenutno postoje neke komplikovane okolnosti sa kojima ćete morati da se suočavate u hodu, bez predaha ili odlaganja. Stalo vam je da usrećite voljenu osobu i spremni ste na svaku vrstu ljubavnog izazova.

Strijelac

Na vrlo efikasan način umijete da sprovedete različita pravila uspješnog poslovanja koja ostavljaju ozbiljan i pozitivan utisak na vašu okolinu. Potrudite se da potisnite svoju profesionalnu sujetu kada se javno polemiše o pravilnom vrednovanju nečijih zasluga. Prolazite kroz različite faze emotivnog raspoloženja.

Jarac

Djelujete vrlo ambiciozno pred svojom okolinom i svima jasno dajete do znanja, da ne želite da vam se neko suprotstavlja po bilo kojoj osnovi. Pažljivo procijenite situacije koje zahtijevaju neki vid rizika ili veće ulaganje novca. Neophodna vam je porodična harmonija i nečije prisustvo da biste ostvarili bolju psihološku ravnotežu.

Vodolija

Dobre ideje koje imate zahtijevaju i širu podršku od one koju trenutno uživate u krugu saradnika. Sve što želite možete i da ostvarite, ali uz asistenciju i nečiju podršku. Budući da vi sjajno funkcionišete u partnerstvu, potrudite se da oko sebe okupite osobe od povjerenja ili ugleda. Nema razloga da vas napušta dobro raspoloženje, nalazite se na korak do zajedničke sreće.

Ribe

Oslanjate se na svoje pregovaračke manire, jer  bez dobre pripreme, plana ili procjene nema ni značajnog poslovnog uspjeha. Pažnja i razumijevanje koje dobijate u krugu svoje porodice djeluju vrlo podsticajno. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana