Poznat datum izlaska World of Warcraft: Cataclysm Classic

G.S.
Foto: Blizard

Blizard je objavio da će nadolazeći update za World of Warcraft: Classic vratiti Cataclysm, pre nego što će zvanično biti lansirana 20. maja!

Classic će se malo zagrijati već 30. aprila sa tzv. pre-patch ivent-om. Pre-patch za Cataclysm u prošlosti je bio prilično velika promjena. Stigli su Vorgeni i Gobili, a oslobođen je bio Deathwing, koji je istovremeno svojim gnijevom donio ogromne promjene na mapi, te Azerot više nikada nije bio isti.

Puna ekspanzija 20. maja će uključiti sedam novih (za Classic) zona, devet novih dandžen-a, tri nova rejd dandžena kao i Archeology. Flight je stigao u Kalimdor i Istern Kingdoms. Razni pečevi će sadržavati dalje appdejtove, počevši sa Rise of the Zandalari u julu, Rage of the Firelands u oktobru i Hour of Twilight koji će se pojaviti u januaru 2025. godine, prenosi B92.

Kao i sa svim prethodnim Classic ekspanzijama, tako ćemo i sada dobiti Cataclysm kakav je bio kada je prvi put izdat 2010. godine, sa vrlo malo izuzetaka. Kada je Classic prvi put izdat, Blizard-ov cilj je bio da igračima pruži priliku da dožive World of Warcraft onakav kakav je bio kada je prvi put lansiran, umjesto da budu prisiljeni da se okupljaju na privatnim serverima koje vode igrači.

World of Warcraft: Classic je dostupan svima sa World of Warcraft pretplatom. 

Trenutno, glavni serveri Classic-a su u poslednjim danima ekspanzije Wrath of the Lich King, sa svim raidovima i dandženima iz tog vremena dostupnim, uključujući Icecrown Citadel.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana