Poznata kompanija prodaje Noletovu trenerku sa 25 GS titula

GS
Poznata kompanija prodaje Noletovu trenerku sa 25 GS titula

Iako svi dobro znamo da Novak Đoković u svojoj kolekciji ima 24 gren slem titule, čuvena francuska kompanija Lakost na tržište je izbacila trenerku Novaka Đokovića sa 25 osvojenih gren slem titula, prenosi Sport Klub.

Kako podsjeća „Sportkida“ koja je i otkrila ovaj potez Lakosta, ali samo za američko tržište (zasada), „krokodil“ je već proslavio na sličan način njegov 24. rekordni trijumf, baš na Flašing Medouzu prošle godine.

Napravio mu je trenerku sa ovim brojem, ali tada je ovaj proizvod lansiran poslije njegovog podviga. Da li sada Francuzi očekuju da Nole ne samo zaigra na Vimbldonu – što još nije potvrđeno da će se desiti – nego i da osvoji titulu, ili se spremaju za njegovu odbranu trofeja u Njujorku, vrijeme će pokazati.

Inače Lakost je saradnju sa petostrukim najboljim sportistom svijeta počeo 2017. Nole godišnje dobija oko deset miliona evra.

U poruci potencijalnim mušterijama na sajtu Lakosta između ostalog piše „Proslavite 25. gren slem trijumf Novaka Đokovića sa ovom trenerkom iz tri dijela na kojoj je broj 25 i logo krokodila.“ Cijena trenerke je 350 dolara. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana