Nadal stigao u Rim, navijači zabrinuti (VIDEO)

Agencije
Nadal stigao u Rim, navijači zabrinuti (VIDEO)

RIM- Rafael Nadal, proslavljeni španski teniser, stigao je u Rim gdje je odradio i prvi trening. Po svemu sudeći "kralj šljake" igraće na mastersu na kom je trijumfovao čak deset puta, ali njegove navijače zabrinuo je detalj na nozi koji ipak ukazuje da nije baš sve u najboljem redu.

Poslije poraza od Jiržija Lehečke u Madridu, Rafael Nadal nagovijestio je da nije siguran da će igrati u Rimu, ali je on ipak stigao u vječni grad gdje je počeo pripreme i pred publikom odradio trening.

Ono što je zabrinulo njegove navijače je čarapa na desnoj nozi koja se uglavnom nosi zbog problema sa proširenim venama.

Iako je sa njom izašao na teren, tokom treninga je nije imao i čini se da se kretao dobro što ukazuje na to da je možda riječ i o preventivi.

Ono što je sigurno jeste da Nadal nije u blistavoj formi, poslije duge pauze nema takmičarskog ritma i svaka nova povreda je veliki problem.

10-time Champion Rafael Nadal has arrived back in Rome pic.twitter.com/nEM22Q8G6C

— Olly (@Olly_Tennis_) May 4, 2024

Poteškoća "Bika sa Majorke" nije jedina ovih dana u tenisu, jer vlada prava epidemija povreda.

Učešće na mastersu u Rimu morali su da otkažu Karlos Alkaras, Janik Siner, dok se još uvek čekaju vijesti o stepenu povrede Danila Medvedeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana