Đokoviću skinuli zastavu Srbije pored imena

G.S.
Foto: Tanjug

Na sajtu ATP napravljena je velika greška pošto je u jednom momentu pored imena Novaka Đokovića sklonjena srpska zastava.

Nova sramota ATP prema Novaku Đokoviću. Nije bilo dovoljno što je zbog loše organizacije na Rolan Garosu doživio povredu zbog koje se povukao sa turnira, dogodio se još jedan skandal. Na zvaničnom sajtu je pored njegovog imena i prezimena sklonjena srpska zastava!

Primijetili su to fanovi srpskog igrača i odmah su počeli to da prijavljuju putem društvenih mreža. Trajalo je sve to nekoliko sati, ali su izgleda ljudi koji su za to zaduženi primijetili i reagovali na prijave. Ispravljena je velika greška i zastava je dodata.

Da li bi se ovako nešto dogodilo Karlosu Aklarazu, Janiku Sineru ili Rafaelu Nadalu? Teško...

Uglavnom, problem je nastao u dijelu sajta u vezi Vimbldona. Na dijelu gdje se nalazi lista šampiona samo kod Srbina nije bilo zastave.

 

O tome je pričala i bivša francuska teniserka Marion Bartoli koja vjeruje da će Novak da zaigra na londonskoj travi. „Žan-Žorž Selije (stručnjak koji radi sa Đokovićem) je iskusni fizioterapeut i znam ga dobro. Prema našoj međusobnoj prepisci, djeluje izvjesnije da će Đoković učestvovati u Vimbldonu ove godine nego da neće“, rekla je Bartoli.

Čeka se konačna odluka Đokovića koji će sigurno igrati na Olimpijskim igrama. Za to vrijeme uživa sa suprugom Jelenom Đoković i bio je i na koncertu Nika Kejva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana