Trijumf na oproštaju od dvorane

Dušan Repija
Trijumf na oproštaju od dvorane

DOBOJ - U posljednjoj utakmicu u sali Srednjoškolskog centra umjesto koje bi za 14 mjeseci trebalo da nikne moderna dvorana sa 2.700 mjesta, rukometaši Sloge savladali su Vogošću sa 31:30.

Iako su i ovaj put od gotovog umalo napravili veresiju nekako su sačuvali prednost koja je sredinom drugog dijela iznosila i pet golova razlike.

Posljednji minut ponovo je mogao da bude koban za ekipu Danka Panića, ali se Dobojlijama vratilo za nekoliko prethodnih utakmica pa su osvojili sva tri boda. 

Još nije poznato gdje će Dobojlije igrati u narednom periodu. Najbliže su odluci da goste čekaju u obližnjim Osječanima u dvorani koja zadovoljava norme, ali ima samo jednu tribinu iza gola. 

- Svakako će nam biti nezgodno jer ćemo svakodnevno morati da putujemo četrdesetak kilometara kako bismo trenirali, ali šta je tu je. Možda ćemo neke utakmice igrati u Tesliću, ali su Osječani najrealnija opcija. Sve će biti mnogo lakše kada dvorana bude završena multifunkcionalna dvorana koja će služiti svim klubovima u Doboju - rekao je predsjednik Sloge Vojislav Rađa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana