Tim iz etno-sela Stanišići i dalje ne zna za pobjedu

Agencije
Tim iz etno-sela Stanišići i dalje ne zna za pobjedu

Ugljevik - Fudbaleri Zvijezde 09 ostali su jedina ekipa bez pobjede u Premijer ligi poslije devet kola, a samim tim i najozbiljniji kandidat za ispadanje. Bodove iz Ugljevika juče je odnio Velež (2:1), koji je na taj način odmakao na tabeli ekipi iz etno-sela Stanišići.

Domaćim nije pomogla ni promjena na klupi, jer je Slavoljub Bubanja upisao drugi poraz u prvenstvu, uz pobjedu u Kupu BiH protiv Modriče.

Za razliku od prethodnih utakmica, kada je Zvijezda uglavnom imala više prilika od rivala, ali nije uspijevala da ih realizuje, ovaj put je sve bilo drugačije. Mostarci su bili bolja ekipa u većem dijelu meča, te mogli mnogo ranije od 59. minuta da dođu do prednosti.

Tada je odbrani domaćih pobjegao Edo Vehabović, koji je prije toga propustio jednu priliku.

Najbliži postizanju gola bio je Nusmir Fajić, ali je u finišu prvog dijela pogodio stativu. Tek poslije primljenog gola “fenjeraš” je proigrao bolje, a priliku je iskoristio Slaven Stjepanović u 76. minutu.

Međutim, praktično u idućem napadu “rođeni” su ponovo došli u vođstvo golom Brandaa i kući odnijeli sva tri boda. Zvijezda je poslije ovog poraza ostala na tri boda, dok Velež, baš kao Mladost i Široki Brijeg, ima osam bodova.
 

 

Zvijezda 09     1 (0)
Velež               2 (0)    

Strijelac 0:1 Vehabović u 59, 1:1 Stjepanović u 76, 1:2 Brandao u 78. minutu.
Stadion: Gradski u Ugljeviku.
Gledalaca: 500.
Sudija: Goran Paradžik (Ljubuški).
Žuti kartoni: Hairlahović, Benović, Stjepanović (Zvijezda 09).
Igrač utakmice: Edo Vehabović (Velež) 7.

Zvijezda 09: Manojlović 6, Benović 6, Mehmedagić 6, Blagojević 5,5, Predragović 5,5 (od 65. minuta Đelmić 5,5), Harilahović 6, Stjepanović 6, Tojčić 5,5, Vojinović 5,5, Korea 5,5, Bađi 6. Trener: Slavoljub Bubanja

Velež: Bobić 6,5, Manev 6,5, Zvonić 6, Zeljković 6, Ćosić 6,5, Behram 6 (od 46. minuta Kalezić 6), Fajić 7, Brandao 7, Hasanović 6,5, Vehabović 7, Ćivić 6,5.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana