Slavoljub Bubanja na klupi Zvijezde 09

Darko Pašagić
Slavoljub Bubanja na klupi Zvijezde 09

Bijeljina - Novi šef stručnog štaba Zvijezde 09 je crnogorski stručnjak Slavoljub Bubanja, koji je na klupi naslijedio Borisa Savića.

Mladi stručnjak se i prije meča protiv Širokog Brijega (0:0) sa predsjednikom kluba Borisom Stanišićem dogovorio da napušta kormilo zbog slabih rezultati na startu sezone. Bubanja nije nepoznato ime na ovim prostorima.

Krajem prošlog vijeka nosio je kao igrač dres Mladosti iz Gacka, a prije četiri godine sjedio je na klupi Mladosti iz Velike Obarske.

Vodio je crnogorske klubove Čelik iz Nikšića, Jedinstvo iz Bijelog Polja, Mornar iz Bara i Arsenal iz Tivta, kao i makedonsku Pobedu iz Prilepa.

- Nisam se dugo dvoumio da prihvatim poziv Stanišića sa kojim sam prijatelj odranije. Prvi trening imaćemo u srijedu do kada su igrači dobili slobodno. Ova pauza je dobrodošla da se malo bolje upoznam sa igračima, ali i da vidimo gdje je to škripalo, pogotovo na domaćem terenu. Svjestan sam da me očekuje težak posao, ali sem izazova ne bojim - naglasio je Bubanja.

Savić je rekao da je njegova ostavka moralan čin.

- Rastanak je dogovoren ranije i da smo dobili Široki Brijeg i sa 18:0 otišao bih sa kormila. Nadam se da će ovaj potez razdrmati ekipu. Sa predsjednikom Stanišićem ostajem u dobrim odnosima, a timu i novom treneru želim sve najbolje u nastavku prvenstva - rekao je Savić.

 

Zvijezda 09                0
Široki Brijeg          0

Stadion: Gradski u Ugljeviku.
Gledalaca: 150.
Sudija: Admir Husić (Hrasnica) 6,5.
Žuti kartoni: Hrkać, Stanić (Široki Brijeg).
Igrač utakmice: Fedor Predragović (Zvijezda 09) 6,5.

Zvijezda 09 : Manojlović 6, Benović 6, Vojinović 6, Mehmedagić 6, Čagas 6,5, Blagojević 6 (od 86. minuta Parmaković -), Predragović 6,5 (od 90+2. minuta Marković -), Đelmić 6,5 (od 80. minuta Živković -), Bađi 6, Stjepanović 6, Tojčić 6. Trener: Boris Savić.
Široki Brijeg: Miškić 6,5, Cipetić 6, Kvesić 6, Barišić 6, Ćorić 6 (od 85. minuta Franjić -), Jović 6 (od 61. minuta Jurilj -), Marić 6,5, Kovačić 6,5, Hrkać 6 (od 61. minuta Stanić -), Bagarić 5,5, Enin 5,5. Trener: Denis Ćorić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana