Slavija želi boks spektakl protiv Sombora

G.S.
Slavija želi boks spektakl protiv Sombora

BANjALUKA - Bokserski klub Slavija prošle sezone se u velikom stilu vratio na regionalnu mapu, a ove ga čeka nastup u Bokserskoj ligi Srbije. 

Bokseri banjalučkog kluba uveliko bruse formu za nadolazeća iskušenja, a prvi domaći ispit čeka ih 5.decembra (utorak, 19.00 časova). 

U goste im stiže ekipa Sombora, aktuelni šampion Srbije, a poprište ovog dvoboja biće dvorana "Obilićevo". 

"Spremamo pravi bokserski spektakl i želja nam je da Banjalukom ponovo prostruji onaj duh nekadašnjih vremena kada je naš grad živio za bokserske mečeve. Bokseri su spremni da publici priušte vrhunsku predstavu u ringu i da protiv kvalitetne ekipe Sombora pokažu kako se srcem bori za dres Slavije. Cilj nam je da se danima kasnije priča o atmosferi sa ovog boskerskog okršaja. Ulaz je besplatan, boks će da bude na vrhunskom nivou i pozivam sve naše sugrađane da dođu i da podrže svoju Slaviju." kaže Dalibor Petković, predsjednik BK Slavija. 

Dok se bokseri spremaju za okršaj sa ekipom Sombora privode se i radovi na renoviranju klupske sale koja će uskoro da dobiju svoje nove ruho. 

Banjalučki sportski velikan nedavno je dobio i novo klupsko rukovodstvo koje kao predsjednik predvodi Dalibor Petković, a podrška za budući rad stigla je i od nadležnih institucija. 

Želja svih je, poruka je iz Slavije, da se boks vrati u modu i da se u Banjaluci ponovo udara šampionski.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana