Slavija nastavila pohod ka tituli

Darko Dragičević
Slavija nastavila pohod ka tituli

BANjALUKA - Bokseri banjalučke Slavije nastavili su da "gaze" ka tituli šampiona Srbije, a nakon Sombora i beogradskog Radničkog večeras je u ringu dvorane "Obilićevo" pala i ekipa Naisusa iz Niša.

Slavija je, u duelu 6.kola Bokserske lige Srbije, do trijumfa stigla ukupnim rezultatom, 8:6, a pobjede su ostvarili Mihajlo Đekić, Nemanja Čekić, Leo Cvitanović, te Aljaž Šircelj koji nije imao protivnika u ringu.

"Drago mi je što sam u svom debitantskom nastupu za Slaviju ostvario pobjedu pred banjalučkom publikom koja je bila fenomenalna večeras. Drago mi je i što smo stigli do nove ekipne pobjede. Obećavam još bolje svoje izdanje u nedjelju kada nas čeka veliki derbi protiv ekipe Novog Pazara.", poručio je Mihajlo Đekić, novo pojačanje Slavije i bokserski učenik Tadije Kačara.

Iz Slavije poručuju da su zadovoljni ostvarenom pobjedom, a pozivaju navijače da im pruže još jaču podršku u nedjelju.

"Smatram da smo ostvarili zasluženu pobjedu nad ekipom Naissusa, a mi se već sada okrećemo pripremi dvoboja sa Novim Pazarom. Uvjeren sam da nas čeka veliki spektakl i pozivam publiku da ispuni tribine do posljednjeg mjesta. Treba nam navijačka podrška protiv veoma kvalitetne ekipe Novog Pazara. Uvjeren sam da možemo do novog trijumfa, ali neće biti lako.", poručio je Igor Savičić.

Duplo kolo Bokserske lige Srbije u Banjaluci održava se pod parolom "Dani grada, dani Marijana Beneša".

Žanet Ćulum Beneš, kćerka proslavljenog bokserskog velikana, večeras je, uoči prve borbe, dobila i plaketu BK Slavija koju joj je uručio Igor Savičić, direktor banjalučkog kluba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana