Sahranjen Stefan Savić: MMA borac uz najbliže ispraćen na vječni počinak

G.S.
Sahranjen Stefan Savić: MMA borac uz najbliže ispraćen na vječni počinak

BEOGRAD - Stefan Savić (23), reprezentativac Srbije i osvajač bronzane medalje na svetskom prvenstvu sahranjen je na groblju u Boleču. Ubijen je u nedjelju na Dorćolu.

Krvnik mu je zario nož u grudi.

Na stotine ljudi na vječni počinak ispratilo je tragično stradalog mladića.

Pored najbližih članova porodice, rođaka i prijatelja sahrani su prisustvovali i poznati sportisti.

Za dvojicom osumnjičenih, Vasilijem Gačevićem (23) i Markom Daničićem (23), raspisane su potrage i policija poziva građane da se, ukoliko imaju informacije o kretanju i boravištu osumnjičenih, jave Policijskoj upravi za grad Beograd, na brojeve telefona: 011/279 74 77, 066/889 42 07, 066/878 23 05, kao i na 192 ili najbližoj policijskoj stanici.

Podsjetimo, reprezentativac Srbije i osvajač bronzane medalje na svjetskom prvenstvu u MMA, tragično je nastradao u nedelju 25. februara u jutarnjim satima.

Kako “Telegraf.rs” saznaje, on se ispred jednog poznatog kluba posvađao sa dvojicom mladića.

“Kako bi izbegao sukob Savić je počeo da beži Dunavskom ulicom. U jednom trenutku muškarci ga sustižu, obaraju na trotoar i počinju da ga šutiraju. Ne zadugo jedan od napadača vadi sečivo i ubada mladića” kaže sagovornik.

Nasilje je pokušao da spriječi slučajni prolaznik Stefan M. (22) kome istim nožem jedan od muškaraca zadaje nekoliko uboda u grudi.

- Izbodenog mladića Stefana M. drug stavlja u kola i na putu do bolnice obaveštava policiju da se u Dunavskoj ulici dogodio zločin. Oni su inspektorima ispričali da su prolazili ulicom kada su videli kako dvojica udaraju i na kraju nožem ubadaju mladića. Dok su pokušali da ga zaštite napadač je jednog od njih ubo u grudi. Objasnili su da je Stefan istrčao iz kola kako bi pomogao mladića koga nije ni poznavao - objašnjava naš sagovornik.

U Urgentni centar u teškom stanju nalazi se Stefan M. dok je Stefan Savić preminuo.

Policija je uzela snimak ubistva i na osnovu njega ušla u trag napadačima.

Sječivo kojim je zločin počinjen još nije nađen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana