"Rudari" zaustavljaju Sutjesku

D. P.
"Rudari" zaustavljaju Sutjesku

PRIJEDOR, FOČA - Doskorašnji premijerligaš Rudar Prijedor u derbiju četvrtog kola Prve lige Republike Srpske u subotu od 17 časova na Gradskom stadionu u Prijedoru ugostiće Sutjesku, koja u dosadašnja tri kola, uz Krupu, jedina ima maksimalan učinak.

Prijedorčani su poslije debakla u prvom kolu i visokog poraza od Krupe (0:4) vezali dvije pobjede i žele da zabilježe novi trijumf, kojim bi se priključili samom vrhu tabele.

- Loše smo startovali, ali je sada već druga priča. Međutim, neće nam biti lako protiv Sutjeske, koja je pokazala u prva tri kola da će se i ove godine boriti za mjesto u samom vrhu. Toga su igrači svjesni i sigurno je da će dati sve od sebe da pobijede Fočake i tako se približe vodećim ekipama. Još uvijek ne možemo da računamo na Muhameda Keitu zbog papirologije, ali je ona završena za  Alesandra Nasimenta Soareša i on će biti u kombinaciji za prvi tim - naglasio je pomoćni trener "rudara" Srđan Marjanović.

Fočaci pred ovaj susret imaju velikih problema, jer veliki broj igrača ima stomačni virus, tako da je neizvjesno ko će putovati u Prijedor.

- Situacija je složena i sigurno je da nećemo biti kompletni, ali šta da se radi. Ko god izađe na teren Gradskog stadiona u Prijedoru, sigurno je da će dati sve od sebe da ostanemo neporaženi i tako ostanemo u samom vrhu tabele - istakao je strateg Fočaka Miljan Radanović.

U ostalim susretima četvrtog kola Prve lige Republike Srpske sastaju se: subota: 17 časova: Slavija - Ljubić, Drina (Z) - Radnik, Željezničar Sport tim - Famos, Zvijezda 09 - Laktaši, nedjelja: 17 časova: Sloboda (MG) - Tekstilac, Podrinje  (J) - Krupa, Sloboda (NG) - Kozara, 20.30 časova: Alfa Modriča - Omarska.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana