Radnik u subotu gost Partizana

D. P.
Radnik u subotu gost Partizana

Bijeljina - Fudbaleri Radnika u subotu će od 14 časova na stadionu Partizana odigrati prijateljski meč protiv "crno-bijelih", a utakmica će biti odigrana bez prisustva gledalaca.

Ovo je velika čast i priznanje za Bijeljince koji polako postaju prepoznatljivi ne samo u BiH, već i u regionu.

- Dobili smo poziv iz Beograda i to je još jedan, dodatni plus za naš klub i njegovu dalju afirmaciju. Naspram sebe imaćemo kvalitetnog protivnika, istina bez reprezentativaca, ali i odlične uslove da pružimo dobru partiju i steknemo novo iskustvo - naglasio je šef stručnog štaba Radnika Nebojša Milošević.

Baš kao ni drugoplasirana ekipa Superlige Srbije, ni Bijeljinci neće biti u najjačem sastavu.

- Odranije su povređeni Dušan Martinović i Nenad Srećković, a njima su se pridružili Damir Peco i Nemanja Zlatković. Na povrede se žale i Stanko Ostojić i Dejan Janković, tako da ni njih dvojica najverovatnije neće putovati za Beograd. Na spisku neće biti ni Besima Šerbečića, koji se nalazi na pripremama sa mladom reprezentacijom BiH - istakao je Milošević.

Kormilar Bijeljinaca ponovio je da je cilj četvrto mjesto u Premijer ligi BiH.

- Objektivno, daleko smo od Zrinjskog, Željezničara i Sarajeva i optimalno je da se dočepamo četvrte pozicije. Onda nam ostaje da se nadam da će Sarajevo ili "Željo" osvojiti Kup i da će se Radnik drugu godinu zaredom dočepati Evrope - dodao je Milošević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana