Radnik bez ključa za bravu Zeničana

Siniša Kotaraš
Radnik bez ključa za bravu Zeničana

Bijeljina - Fudbaleri Radnika propustili su da realizuju veliki broj šansi u meču sa Čelikom (0:0), pa su izabranici Mladena Žižovića, umjesto da dijele treće mjesto sa Širokim Brijegom i Željezničarom, ostali na šestoj poziciji.

Istina, Bijeljinci su i dalje u konkurenciji za plasman u Evropu, ali bi im dva izgubljena boda u susretu sa Zeničanima uveliko popravila šanse. Radnik je u potpunosti nadigrao Čelik, stvorio ogroman broj prilika, od kojih je neke bilo teže promašiti nego pogoditi, a najbolju je imao kapiten Velibor Đurić u 22. minutu kada je propustio da realizuje jedanaesterac.

- Baš šteta jer smo dominirali, imali igru i šanse, ali nismo uspjeli da sve to i materijalizujemo. Izgubili smo dva boda, ali ne treba zaboraviti da se fudbal igra zbog golova, što je nama bio veliki problem u ovom meču - rekao je trener Radnika Mladen Žižović, čiji tim ovog proljeća ne zna za poraz, jer je u šest mečeva osvojio 12 bodova.

Zvijezda 09 poražena je na gostovanju kod Slobode (1:2), iako je tokom većeg dijela utakmice imala prednost. Golom Fedora Predragovića Zvijezda 09 je došla do vođstva, ali je domaćin u finišu došao do rezultatskog preokreta.

- Došli smo u Tuzlu da igramo fudbal, da se nadigravamo i da pokušamo ostvariti pozitivan rezultat. U prvom poluvremenu je sve išlo onako kako smo željeli, imali smo kontrolu igre i vođstvo. Međutim, u nastavku je Sloboda zaigrala zaista fenomenalno, sabili su nas na našu polovinu i, na kraju, u finišu došli do pobjede. Pokušali smo da se odbranimo, nismo u tome uspjeli, pa nam je ostalo da se okrenemo narednim izazovima - istakao je trener Zvijezde 09 Milenko Bošnjaković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana