Prvaci Evrope svečano dočekani ispred skupštine Beograda

Srna
Prvaci Evrope svečano dočekani ispred skupštine Beograda

Beograd - Odbojkaši Srbije koji su osvojili zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu svečano su večeras dočekani ispred Skupštine grada Beograda, a sa čuvenog balkona okupljenim navijačima i građanima obratili su se članovi srpske reprezentacije.

Nakon predstavljanja stručnog štaba, na balkon su redom izašli Vuk Todorović, Lazar Ćirović, Aleksandar Okolić, Dražen Luburić, Petar Krsmanović, Marko Ivović, Nikola Peković, Neven Majstorović, Marko Podraščanin, Nikola Jovović, Srećko Lisinac, Aleksandar Atanasijević, Uroš Kovačević, selektor Slobodan Kovač, a na kraju sa peharom je izašao kapiten Nemanja Petrić.

Okupljenima se prvi obratio Aleksandar Atanasijević, koji se zahvalio saigračima za sve što su izdržali tokom priprema i takmičenja, kao i stručnom štabu i građanima.

Potom je Uroš Kovačević kratko zahvalio svima, a selektor Slobodan Kovač okupljenim građanima je rekao da će se truditi da budu još bolji.

Kapiten Nemanja Petrić je ponovio da su ovdje zahvaljujući podršci navijača i obećao okupljenima da ih očekuju ponovo na balkonu.

Odbojkaše je u Skupštini grada dočekao gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić i predsjednik Skupštine grada Nikola Nikodijević.

Odbojkaši Srbije osvojili su zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu, u finalu su savladali Sloveniju sa 3:1 u pariskom Bersiju.

Dečiji hor otpjevao je himnu Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana