Podvig o kojem se priča

D.K.
Podvig o kojem se priča

BANjALUKA - U Banjaluci se još priča o podvigu pionirske selekcije Borca.

Izabranici Milana Ozrena jesenji su šampioni BiH. Prvi put u istoriji kluba. Nakon odigranih 19 kola, crveno-plavi su osvojili 48 bodova i sa bodom više od Sarajeva otišli su na zasluženu pauzu.

– Veliki je ovo uspjeh za mene i moje dječake. Ponosan sam na njih i na njihov rad. To su karakterni, odgovorni momci, dobri učenici, dolaze iz raznih krajeva Republike Srpske i BiH. Bilo je teško doći do ove jesenje titule. Imali smo niz derbija i na kraju smo došli do tog prvog mjesta. Izbacili smo četiri reprezentativca tako da je ovo zaista lijep uspjeh – rekao je Ozren.

Momke je do učinka od 15 pobjeda, tri remija i samo jednog poraza predvodio kapiten Nikša Blagojević. I on je ponosan na svoje saigrače.

– Nije bilo lako, bilo je dugo prvenstvo. U Borcu sam od pete godine. Ovo je velika stvar za moje drugove i mene. Složna smo ekipa, imamo tu radnu etiku i sve nam se vratilo. Evo ja sam odličan đak i uspijevam uskladiti školu i treninge. Nadam se da ćemo i u drugom dijelu sezone biti na istom, ako ne i višem nivou – istakao je Blagojević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana