Petrović najbliži kormilu Radnika

Darko Pašagić
Petrović najbliži kormilu Radnika

BIJELjINA - Prozivka fudbalera Radnika biće obavljena danas, ali je do zaključenja ovog broja “Glasa Srpske” ostalo nejasno ko će je obaviti.

Najbliži kormilu semberskog kluba je Slavko Petrović, koji je sa dosta uspjeha sjedio na klupi od septembra 2014. do avgusta do 2016. godine, ali to niko nije mogao da potvrdi, jer i pored svih naših nastojanja generalni direktor Nebojša Tomić juče se nije javljao na telefonske pozive.

- Petrović ima najveće šanse da naslijedi Slobodana Starčevića, ali ima i onih u gradu, koji se sa tim ne slažu i imaju neke svoje kandidate. Situacija je prilično konfuzna, ali se nadam da će se do nastavka prvenstva situacija konsolidovati. Ako tako ne bude Radnik bi se mogao naći u teškoj situaciji - rekao nam je izvor blizak klubu.

Inače, Petrović je za svog prvog mandata u Bijeljini imao zapažene rezultate. Osvojio je Kup BiH i sa Radnikom izborio prvi istorijski plasman na međunarodnu scenu. Potom je sjedio na klupi Željezničara i Slobode, a bez posla je od juna 2018. godine.

Konfuzija u klubu koji je bio primjere drugima prethodnih godina nastala je 27. decembra kada je na sjednici Upravnog odbora predsjednik Mladen Krstajić neočekivano podnio ostavku.

Potom se pominjalo da će njegovim stopama krenuti i drugi članovi Upravnog odbora, ali se to do sada bar zvanično nije desilo.

Takođe, ime nekadašnjeg čelnika Sloge iz Gornjeg Crnjelova Zlatka Krbanjevića pominje se već duže vrijeme u kontekstu novog predsjednika, ali se ni po tom pitanju još ništa ne zna.

Ulje na vatru dolila je činjenica da će Starčević otići sa mjesta šefa stručnog štaba, jer preuzima mladu reprezentaciju BiH i iako se očekivalo da bar ovo pitanje bude na vrijeme riješeno, čekalo se praktično do posljednjeg dana.

Ono što se od ranije zna da bi fudbaleri Radnika jedan dio priprema trebalo obaviti u Medulinu od 2. do 12. februara, gdje bi nastupili na “Medulin kupu 2020”.
 

Odlasci

Ono što je jedino poznato da će Radnik današnju prozivku dočekati sa dva igrača manje, jer su tokom zimske pauze Bijeljinu napustili Dejan Maksimović i Eldar Hasanović.

Neizvjesno je ni da li će biti još odlazaka, ali i da li će se pojaviti neko novo lice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana