Otvoren 20. Međunarodni karate turnir „Banja Luka Open” (FOTO)

G.S.
Međunarodni karate turnir „Banja Luka Open”
Foto: Velibor Tripić | Međunarodni karate turnir „Banja Luka Open”

BANjALUKA - Danas je u Banjaluci otvoren 20. Međunarodni karate turnir "Banja Luka Open” na kome učestvuje 700 takmičara iz Republike Srpske, zemalja regiona i Evrope.

Karate klub "Sinđelić” je ovogodišnji organizator turnira, na čijem otvaranju je prisustvovao veći broj broj poznatih ličnosti iz javnog života Srpske.

„Riječ je o prestižnom karate spektaklu koji će ove godine po preliminarnim informacijama okupiti takmičare iz čak sedam zemalja Evrope. Banja Luka Open je međunarodni karate turnir koji se 20 godina unazad organizuje u našoj Banjaluci i kao takav jedan je od najvažnijih događaja kao i najmasovnijih u našoj državi ali i širem regionu. Na događaju su zastupljene sve uzrasne i težinske kategorije u katama i borbama”, rekao je Danijel Perić, menadžer karate kluba Sinđelić.

Perić je dodao da ove godine imaju veliku podršku privrednika i privrednih subjekata iz Banjaluke i regiona.

 

Među prisutnim na otvaranju je bio i gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković.

 - Čestitam organizatorima, Karate klubu „Sinđelić” i predsjedniku kluba Nenadu Bodiroži i Miroljubu Kremenoviću na odlično organizovanom dogaćaju koji je okupio veliki broj takmičara iz zemlje i regiona, istakao je gradonačelnik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana