Nema gola bez Stokića

D. Pašagić, N. Đerić
Nema gola bez Stokića

Novi Grad - Fudbaleri Borca odigrali su petu kontrolnu utakmicu u pripremnom periodu i to neriješeno 0:0 sa Slobodom u Novom Gradu. Tako su prekinuli niz od četiri pobjede.

Stručni štab Banjalučana sa Vinkom Marinovićem na čelu u susretu sa prvoligašem RS pružio je šansu onim igračima koji su imali manju minutažu, da bi u finišu susreta zaigrali i oni iskusniji.

- U ovom susretu zbog lakših povreda nisu nastupili Joco Stokić, Darko Đajić i Ivan Kostić. Međutim, vidljivo je da bez Stokića, koji je trenutno naš jedini špic, nemamo ubojitost. Svi željno iščekujemo da nam se u narednim danima priključi još jedan napadač i tada će sve biti znatno bolje. Prvih 65 minuta na terenu su bili igrači koji su do sada manje nastupali i ne možemo baš biti zadovoljni njihovom nastupom. U posljednjih 25 minuta, kada su se na terenu našli standardni fudbaleri, bilo je mnogo bolje - naglasio je trener Banjalučana Zoran Dragišić i dodao da će Borac posljednju kontrolnu utakmicu pred start prvenstva imati u subotu, kada će u Staroj Pazovi snage odmjeriti sa ruskim drugoligašem Volgogradom.

Najbolje prilike na ovom susretu imali su dvojica 19- godišnjaka u dresu Borca. Prvo je Fedor Predragović sa oko 25 metara pogodio prečku, dok je poslije kornera Stefan Savić pokušao iz blizine glavom, ali je mladi Damir Krupić sjajno intervenisao.

- Zadovoljan sam načinom na koji smo odigrali, posebno zbog činjenice da smo u finišu priliku pružili juniorima, dok su Banjalučani u završnici imali iskusniji sastav od startnog. Najvažnije je da momci disciplinovano obavljaju zadatke, a vjerujem da ćemo spremno dočekati borbe za bodove - rekao je šef stručnog štaba "crvenih" Zlatko Jelisavac.

Utakmice

Kranj Zarica - Borac 2:7

(Stokić 3, St. Dujaković 2, Stevandić, Stjepanović)

Istra 1961 - Borac 0:1

(Subić)

Sindikat profesionalnih fudbalera Slovenije - Borac 1:2

(Stokić 2)

Inter - Borac 1:2

(Stokić 2)

Sloboda (NG) - Borac 0:0

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana