Mladen Krstajić, predsjednik FK Radnik: Niko me nije tukao,niti mi ko prijeti

Darko Pašagić, Igor Stanišić
Mladen Krstajić, predsjednik FK Radnik: Niko me nije tukao,niti mi ko prijeti

Bijeljina - Predsjednik Radnika Mladen Krstajić oštro je demantovao glasine da ga je u Bijeljini verbalno napao, a potom i pretukao Mladen Krajišnik, čiji je sin Damjan prošao fudbalsku školu bijeljinskog premijerligaša, a potom se preselio u redove prvoligaša Srpske Zvijezde 09.

Navodno, Krajišnik je bio revoltiran zbog toga što njegov sin nije uspio da zaigra za prvi tim Radnika i fizički je nasrnuo na prvog čovjeka Bijeljinaca uz povike: "Dokle ćeš više dovoditi balije u Radnik, a naša djeca se potucaju po selima?"

- Dok sam god u Radniku, igraće oni igrači koji zaslužuju da nose dres Radnika, bilo da su Srbi, Hrvati, Bošnjaci ili druge nacionalnosti i verske pripadnosti. Dok sam na čelu kluba, a tu ću biti sve dok me ne oteraju, igraće se onako kako ja budem svirao. Odrastao sam u multietničkoj sredini, igrao i živio u velikim evropskim gradovima i ne želim uopšte da budem dio bilo kakvih priča koje imaju veze sa nacionalizmom. Meni niko nije pretio, niti mi preti. Ljudi mi se u Bijeljini obraćaju sa poštovanjem, nisam ni sa kim u sukobu. Štaviše, Bijeljinci me podržavaju u radu  - rekao je Krstajić za "Glas Srpske".

Cjelokupnu situaciju demantovao je i sam Krajišnik, koji o Krstajiću ima samo riječi hvale.

- Poštujem njega i njegov rad, i ovo su stvarno velike izmišljotine. Ne da nismo imali nikakav sukob, već mi je Krstajić jednom prilikom i pomogao kada je moj sin Damjan igrao za mlađe kategorije Partizana. Ne mogu da shvatim kome trebaju ovakve stvari. Damjan jednostavno nije mogao da se izbori za mjesto u Radniku, bio je u Podrinju, sada u Zvijezdi 09, ali očigledno da neko od toga želi da napravi izmišljeni sukob i senzaciju, ali i da medijski podigne svoju popularnost. Učiniću sve da pronađem one od kojih su krenule izmišljotine i da izađu pred lice pravde - razočarano je naglasio Krajišnik.

Inače, prethodnih dana su se pojavile spekulacije da će Krstajić otići iz Radnika, ali on je i to demantovao navodeći da će pomagati klubu dok god bude u mogućnosti.

Uspon Radnika

Mladen Krstajić je prije tri godine došao u Radnik i za kratko vrijeme napravio pravi bum u Semberiji. Zajedno sa tadašnjim šefom stručnog štaba Slavkom Petrovićem, koji je došao u klub kada i Krstajić, prvo su obezbijedili opstanak, da bi već naredne sezone Radnik zauzeo sedmo mjesto, ali i osvojio Kup BiH, te tako prvi put u klupskoj istoriji obezbijedio izlazak na međunarodnu scenu. U prošloj sezoni bili su peti, a sada su poslije četiri odigrana kola četvrti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana