Milošević: Najvažniji meč od dolaska u klub

Agencije
Milošević: Najvažniji meč od dolaska u klub

HAG - Ukoliko žele da u posljednjem kolu grupne faze Lige Evrope ostanu u igri za plasman u šesnaestinu finala fudbaleri Partizana moraju večeras da savladaju AZ Alkmar u meču koji je na programu od 18.55 časova.

Da samo pobjeda dolazi u obzir poručio je i trener “crno-bijelih” Savo Milošević koji je rekao da je pred njim najvažniji meč otkako je došao na klupu. 

- Nadam se da smo spremni. Imali smo vremena da se odmorimo, dva dana više nego što je uobičajeno. Definitivno igramo najbitniju utakmicu od kada sam u Partizanu.

Očekuje nas meč protiv izuzetno ozbiljnog i teškog protivnika. Kada smo igrali u Beogradu, mislim da ni mi, a ni javnost nisu bili svesni koju snagu ima AZ Alkmar, 
ali ste videli u proteklih nekoliko meseci njihov kvalitet. Bez obzira na to što igramo na strani verujem da ćemo imati naše šanse. Detalji će odlučivati, a videćemo hoće li biti na našoj strani - rekao je Milošević. 

Holanđani se trenutno nalaze u sjajnoj formi, a u duel ulaze sa šest uzastopnih pobjeda i gol-razlikom 24:0. Milošević nije išao toliko daleko sa hvalospjevima kao Bibras Natho, koji je rekao da je Alkmar bolji od Mančester junajteda, ali je naglasio da je svjestan kakvim kvalitetima raspolaže današnji protivnik.

- Ne verujem da se moji momci plaše, nismo se uplašili ni Mančestera. Imamo poštovanje ka protivniku. Njihovi rezultati pozivaju na oprez. Pokazuju da ukoliko se malo opustimo imaćemo problem. Ima dosta stvari koje je potrebno da odradimo dobro ukoliko želimo pozitivan rezultat - dodao je Milošević.

On nije htio posebno da komentariše Zvezdin debakl protiv Bajerna, poručivši da je to realnost kada srpski timovi izađu na crtu evropskim velikanima. 

- Nikad se neću radovati tuđoj nevolji. To je bila zaista teška utakmica po Zvezdu i nije iznenađuju rezultat, niti ga shvatam katastrofalno. Možda je dobro i za njih i za sve nas da smo videli ove godine jer smo se susreli sa sličnim problemom u Mančesteru. Treba da shvatimo neke stvari, da ne zatvaramo oči pred problemima, a naš fudbal evidentno ima mnogo problema - zaključio je Milošević.

 

Grupa L

Astana - Mančester junajted (16.50), AZ Alkmar - Partizan (18.55)

1. Mančester j.     4    3    1    0     5:0    10
2. AZ Alkmar        4    2    2    0    13:2    8
3. Partizan          4    1    1    2     4:7     4
4. Astana              4    0    0    4    1:14    0

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana