Mihajlović: Zadovoljstvo mi je što mogu da proslavim Brčko

Srna
Mihajlović: Zadovoljstvo mi je što mogu da proslavim Brčko

Brčko - Na Trgu mladih u Brčkom danas je organizovan doček za Brankicu Mihajlović, odbojkašicu reprezentacije Srbije, koja je osvojila zlatnu medalju na Svjetskom prvenstvu u Japanu.

"Veliko mi je zadovoljstvo što mogu da proslavim Brčko, moj grad, mjesto gdje sam odrasla", istakla je Mihajlovićeva.


Odgovarajući na pitanje novinara kako gleda na to što se sve više mladih u Brčkom odlučuje da baš zbog nje trenira odbojku, Mihajlovićeva je rekla da joj je najvažnije da to zaista vole i da se trude, da budu uporni.

Mihajlovićeva, koja se prethodno sastala sa gradonačelnikom Brčkog Sinišom Milićem, dodala je da u subotu putuje u Japan, jer za pet dana počinje nova sezona.

Milić je zahvalio Mihajlovićevoj u ime svih sugrađana.

"Brankica nas je po ko zna koji put obradovala, ovaj put sa svjetskim zlatom", rekao je Milić i podsjetio da je Mihajlovićeva prošle godine u Brčko donijela evropsko zlato.

On je poželio Mihajlovićevoj da se i sljedeće godine sretnu na istom mjestu, poslije Evropskog prvenstva u odbojci, ali i 2020. nakon Olimpijskih igara.

"Brčko je grad odbojke. Sasvim je sigurno da će ova sredina i ubuduće iznjedriti šampione", rekao je Milić.

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije osvojila je 20. oktobra u Japanu titulu šampiona svijeta u odbojci, pobijedivši reprezentaciju Italije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana