Krupa završila posao u Bijeljini

Ivan Dragičević
Krupa završila posao u Bijeljini

Bijeljina - Ubjedljivom pobjedom nad domaćom Zvijezdom 09 rezultatom 0:4 fudbaleri Krupe već su izborili finale Kupa BiH, jer je praktički nemoguće da ispuste ovu prednost u revanšu na svom terenu za sedam dana.

Ekipa Slobodana Starčevića demonstrirala je silu u Etno-selu Stanišići protiv lidera Prve lige Republike Srpske i uz Rudar Prijedor najozbiljnijeg kandidata za plasman u Premijer ligu. Ovaj meč pokazao je razliku između dva ranga takmičenja, Krupa je već na poluvremenu imala četiri gola prednosti i ovaj dvomeč riješila nakon samo 45 minuta. Nije se ostvarila želja trenera Miodraga Pantelića da mreža njegovog tima ostane netaknuta kako bi Zvijezda imala čemu da se nada u revanšu. Blistao je Nusret Fajić, strijelac tri pogotka do het-trika stigao je za samo 34 minuta, a u smiraj prvog dijela pogodio je i Nemanja Mirosavljević.

- Prezadovoljan sam rezultatom. Dobili smo ono što smo priželjkivali. Završili smo posao već poslije prvog meča pa se okrećemo prvenstvu. Opravdali smo ulogu favorita i drago mi je zbog prikazane partije - rekao je trener Krupe Slobodan Starčević.

Zvijezda je u drugom poluvremenu pokušavala da ublaži poraz, domaći su imali neke opasne šuteve ka golu rivala, ali bez konkretnih prilika. Sve linije gostujućeg tima djelovale su veoma dobro, tokom cijelog susreta funkcionisala je igra kratkih pasova čak i u momentima kada su izabranici Miodraga Pantelića agresivnije pritiskali Aleksandra Vukotića i drugove.

- Nemam mnogo toga da kažem osim da je pobjeda rivala apsolutno zaslužena. Želim Krupi mnogo sreće i nadam se da će naredne sezone igrati Evropu. Naš glavni cilj je plasman u Premijer ligu BiH, čekaju nas prvenstveni obaveze kako bi ispunili očekivanja. Nadam se da ćemo na jesen igrati s Krupom u najvišem rangu - rekao je Pantelić.

Sinoć su svoj prvi meč u Sarajevu igrali domaći Željezničar i Sloboda iz Tuzle.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana