Krstajić više nije predsjednik Radnika

D. R.
Krstajić više nije predsjednik Radnika

BIJELjINA - Mladen Krstajić više nije predsjednik Radnika, pošto je na sjednici Upravnog odbora podnio neopozivu ostavku na tu funkciju. Za sada nisu poznati detalji zašto je proslavljeni fudbaler i bivši selektor Srbije donio ovakvu odluku, ali će definitivno mnogo nedostajati Bijeljincima, koji su za vrijeme njegovog mandata napravili najveće uspjehe u istoriji.

Trofej Kupa BiH i dva puta izlazak u Evropu u četiri godine ostaće upisani kao zlatno doba Radnika, koji i ove sezone dobro gura u Premijer ligi i Kupu Srpske, dok je završio takmičenje u Kupu BiH. Osim rezultata na terenu, klub je uradio mnogo i kada je u pitanju infrastruktura.

Upravo zahvaljujući donaciji Krstajićevog prijatelja Ivana Rakitića Gradski stadion dobio je semafor, a od proljećnog dijela sezone moći će da se igraju i utakmice u noćnom terminu jer je postavljanje reflektora u toku. Uz to, Radnik je inkasirao i ozbiljnu svotu novca za naše prilike prodajom Samira Memiševića, Dine Beširevića i Besima Šerbečića, a trenutno su na radaru Vladimir Bradonjić i Demir Peco.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana