KK Igokea: Džonaton Džons srećan što je ispravio grešku

Milan Zubović
KK Igokea: Džonaton Džons srećan što je ispravio grešku

Laktaši - Organizator igre Igokee Džonaton Džons u meču protiv Krke pokazao je svoje pravo lice, pružio očekivanu partiju i vodio svoj tim do pobjede.

Sa 19 poena bio je najefikasniji akter susreta četvrtog kola i na taj način se donekle iskupio za grešku na meču protiv Solnoka, koja je njegov tim koštala poraza.

- Pretprošlu utakmicu sam upropastio iako smo odigrali dobar meč i prezadovoljan sam što sam se protiv Krke barem djelimično iskupio za loš potez na kraju susreta protiv Solnoka - izjavio je Džons.

Poslije pobjede nad ekipom iz Novog Mesta bio je presrećan.

- Imali smo tri poraza zaredom i za ovaj susret spremali smo se cijele sedmice i svaki dan smo dobro trenirali da se što bolje uigramo. Dobro smo igrali u prvoj četvrtini, ali smo zatim usporili i dozvolili protivniku da se vrati u susret pa čak i povede. Ipak, nismo se predali i zatim smo zaigrali mnogo bolje, bili smo čvršći, mnogo smo "dijelili" loptu, ubrzali njen "protok" u napadu, što nas je dovelo do pobjede - istakao je Džons.

Naredna kola šampionu BiH donose dva teška susreta. Prvo će gostovati Cedeviti koja se takmiči u Evroligi, a zatim će ugostiti Partizan.

- Moramo iskoristiti ovaj momentum i poboljšati našu igru u narednom periodu. Dolaze nam dvije teške utakmice, ali sam siguran da će ekipa igrati bolje u narednim kolima. Protivnici su jaki, ali se nećemo predati i pokušaćemo napraviti iznenađenje. Cedevita se takmiči u Evroligi, ima zvučna imena u ekipi, ali odluka uvijek pada na terenu - rekao je Džons.

Stigao iz Širokog

Američki plejmejker tokom ljeta u ekipu iz Aleksandrovca stigao je iz najljućeg rivala Širokog sa kojim je dvije godine zaredom gubio finale plej-ofa prvenstva BiH upravo od Igokee.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana